Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lechia Władcy Północy FCKT
i 2att Tactiek atak2022
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 50.7
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen goed
formidabel Verdedigen solide


4e minuut.
Grążawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grążawski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ohlenforst met de inworp. Vasilopoulos geeft de bal voor. Dediu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Błaś met een sublieme pass. Janidlo rent richting de bal. Janidlo speelt de bal door. Bajur rent richting de bal. Bajur draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Janidlo rent richting de bal. Janidlo passt de bal zonder na te denken. Mumowski speelt de bal door. Błaś rent richting de bal. Błaś schiet op doel. Mihail bokst de bal weg.

19e minuut.
Bociański heeft problemen om de bal te vangen. Bociański probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mumowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mumowski geeft een hoge lob. Bajur maakt een snoekduik en kopt de bal. Mihail probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Janidlo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Błaś rent richting de bal. Błaś probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bajur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajur schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Golak probeert naar een medespeler te passen. Mumowski is nu in balbezit. Mumowski passt de bal met de wreef. Bajur is nu in balbezit. Bajur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Władcy Północy - FCKT 1:0

33e minuut.
Błaś rent richting de bal. Błaś passt de bal in één keer door. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur schiet op doel. Mihail probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Władcy Północy - FCKT 2:0

34e minuut.
Błaś onderschept slim de pass. Błaś probeert naar een medespeler te passen. Janidlo probeert naar een medespeler te passen. Bajur rent richting de bal. Bajur draait met de bal, schiet en ... Mihail kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Mumowski passt de bal met de wreef. Bajur heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mammucari. Mammucari krijgt een gele kaart. Bajur is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fišár wilt de vrije trap nemen. Mihail bokst de bal weg.

40e minuut.
Janidlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Janidlo passt de bal in één keer door. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur haalt uit met een fantastische trap. Piech kan de bal niet met de borst controleren. Mihail bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Władcy Północy 43%, FCKT 57%.
Lechia Władcy Północy - FCKT 2:0

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Lowton de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brzuchalski neemt de hoekschop. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Janidlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Janidlo probeert naar een medespeler te passen. Mumowski speelt de bal door. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Ohlenforst kopt de bal weg. Daar is Kuchar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuchar speelt de bal door. Bajur is nu in balbezit. Bajur haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Gamliel is nu in balbezit. Bociański is nu in balbezit. Gamliel verovert de bal door een tackle van achteren. Gamliel schiet op doel. Dediu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Władcy Północy - FCKT 2:1

59e minuut.
Błaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaś met een sublieme pass. Mumowski probeert naar een medespeler te passen. Bajur heeft problemen om de bal te vangen. Bajur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bociański probeert naar een medespeler te passen. Błaś probeert naar een medespeler te passen. Bajur is nu in balbezit. Bajur draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Piech de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Janidlo geeft de bal voor. Błaś controleert de bal met de borst. Błaś met een sublieme pass. Janidlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Janidlo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Władcy Północy - FCKT 3:1

70e minuut.
Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel passt de bal met de wreef. Grążawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ødegård verovert de bal door een tackle van achteren. Ødegård draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Vasilopoulos passt de bal in één keer door. Fišár controleert de bal met de borst. Brzuchalski begaat een overtreding. Brzuchalski krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Mumowski met een sublieme pass. Bajur heeft problemen om de bal te vangen. Błaś speelt de bal door. Bajur rent richting de bal. Bajur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Grążawski heeft problemen om de bal te vangen. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel passt de bal zonder na te denken. Ødegård rent richting de bal. Ødegård haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Mammucari probeert naar een medespeler te passen. Błaś is nu in balbezit. Błaś passt de bal in één keer door. Janidlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Janidlo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Mumowski met een sublieme pass. Janidlo speelt de bal door. Bajur is nu in balbezit. Bajur draait met de bal, schiet en ... Mihail probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Władcy Północy - FCKT 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Władcy Północy 34%, FCKT 66%.
Lechia Władcy Północy - FCKT 4:1