Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Prosna Kalisz Gander United
idi ka mnie Tactiek Opór
41% Balbezit 59%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
34.2 gemiddelde waardering 48.5
matig Schieten zeer goed
goed Passen goed
matig Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Cường speelt de bal door. Daar is Grejsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gągoł geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grejsen krijgt zijn hoofd ertegen. Konitsiotis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Leanca probeert naar een medespeler te passen. Lebœuf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hernández speelt de bal door. Glensk is nu in balbezit. Glensk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Doeltrap. Balsemão trapt de bal weg. Plesca kopt de bal weg. Roosaar is nu in balbezit. Roosaar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Balsemão met een harde bal richting middenveld. Wołyniec kopt de bal weg. Roosaar rent richting de bal. Roosaar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Boisson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gągoł zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Cường passt de bal in één keer door. Konitsiotis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grejsen is nu in balbezit. Grejsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prosna Kalisz - Gander United 1:0

15e minuut.
Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski passt de bal met de wreef. Grejsen rent richting de bal. Grejsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prosna Kalisz - Gander United 2:0

20e minuut.
Dujšin kopt de bal weg. Hernández rent richting de bal. Hernández geeft een hoge lob. Glensk maakt een snoekduik en kopt de bal. Balsemão maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Radan geeft een hoge lob. Plesca kopt de bal weg. Mejzlík kan de bal niet met de borst controleren. Roosaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosaar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prosna Kalisz - Gander United 2:1

22e minuut.
Sitniewski met een sublieme pass. Kret is nu in balbezit. Roosaar verovert de bal door een tackle van achteren. Roosaar schiet op doel. Balsemão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Prosna Kalisz - Gander United 2:2

28e minuut.
Gągoł rent richting de bal. Gągoł passt de bal met de wreef. Grejsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Grejsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prosna Kalisz - Gander United 3:2

32e minuut.
Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejzlík verovert de bal door een tackle van achteren. Mejzlík geeft de bal voor. Grejsen rent richting de bal. Grejsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hồng Thịnh kan de bal niet met de borst controleren. Radan geeft een hoge lob. Hernández rent richting de bal. Hernández geeft een hoge lob. Glensk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Radan is nu in balbezit. Radan geeft de bal voor. Glensk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołyniec geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Prosna Kalisz 52%, Gander United 48%.
FC Prosna Kalisz - Gander United 3:2

48e minuut.
Radan is nu in balbezit. Glensk onderschept slim de pass. Lebœuf rent richting de bal. Glensk is nu in balbezit. Glensk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Balsemão trapt de bal weg. Hernández geeft een hoge lob. Glensk is nu in balbezit. Glensk schiet op doel. Balsemão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Wołyniec passt de bal in één keer door. Lebœuf probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kret de bal. Glensk rent richting de bal. Glensk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Prosna Kalisz - Gander United 3:3

60e minuut.
Mejzlík verovert de bal door een tackle van achteren. Mejzlík probeert naar een medespeler te passen. Kiertszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosaar verovert de bal door een tackle van achteren. Roosaar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Balsemão trapt de bal weg van het doel. Plesca kopt de bal weg. Roosaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosaar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Lebœuf passt de bal zonder na te denken. Glensk rent richting de bal. Radan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Glensk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Glensk legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Hồng Thịnh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gągoł bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wołyniec. Wołyniec krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Inworp. Cienciała komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Wołyniec probeert naar een medespeler te passen. Leanca rent richting de bal. Leanca geeft een lange en hoge pass. Kiertszewicz kopt de bal weg. Plesca geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Glensk heeft problemen om de bal te vangen. Hồng Thịnh rent richting de bal. Wołyniec is nu in balbezit. Wołyniec probeert naar een medespeler te passen. Plesca geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Glensk rent richting de bal. Glensk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prosna Kalisz - Gander United 3:4

86e minuut.
Sanseverino komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Prosna Kalisz 67%, Gander United 33%.
FC Prosna Kalisz - Gander United 3:4