Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MODUS Silesia TG
451,2 Tactiek newest
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
34.6 gemiddelde waardering 33.1
adequate Schieten average
good Passen average
average Verdedigen average


8e minuut.
Santalab geeft een hoge lob. Inworp. Þorsteinnsson met de inworp. Rachwalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwalik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Grzymkowski onderschept slim de pass. Grzymkowski speelt de bal door. Dedehayır bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedehayır geeft een lange en hoge pass. Vágner is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - Silesia TG 1:0

16e minuut.
Antonescu rent richting de bal. Antonescu passt de bal met de wreef. Aranha speelt de bal door. Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

17e minuut.
Antonescu met een snelle inworp. Aranha rent richting de bal. Aranha geeft een lange en hoge pass. Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - Silesia TG 2:0

24e minuut.
Caletka onderschept slim de pass. Antonescu onderschept slim de pass. Antonescu passt de bal met de wreef. Aranha rent richting de bal. Aranha geeft een hoge lob. Miodziek bokst de bal weg. Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágner haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - Silesia TG 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MODUS 40%, Silesia TG 60%.
FC MODUS - Silesia TG 3:0

57e minuut.
Verić onderschept slim de pass. Inworp. Caletka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Semirić bereikt de bal nog maar net als eerste. Semirić draait met de bal, schiet en ... Dittman bokst de bal weg.

71e minuut.
Wieczerek speelt de bal door. Aranha bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranha geeft een hoge lob. Dedehayır is nu in balbezit. Dedehayır schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Żurkiewicz rent richting de bal. Scarpi onderschept slim de pass. Scarpi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Þorsteinnsson de bal. Þorsteinnsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MODUS 34%, Silesia TG 66%.
FC MODUS - Silesia TG 3:0