Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bronx F.C. Lechia Władcy Północy
kijesamobije Tactiek i 2att
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
32 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54.9 gemiddelde waardering 50.5
uitmuntend Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Bugia geeft een lange en hoge pass. Bociański bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski onderschept slim de pass. Suski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - Lechia Władcy Północy 1:0

6e minuut.
Fišár passt de bal zonder na te denken. Bociański geeft een lange en hoge pass. Bugia rent richting de bal. Bajur verovert de bal door een tackle van achteren. Bajur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ramini passt de bal in één keer door. Unfried bereikt de bal nog maar net als eerste. Unfried passt de bal met de wreef. Daar is Suski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Żerkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Unger neemt de hoekschop. Żerkowski springt en kopt de bal. Kuchar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Ramini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murillo heeft problemen om de bal te vangen. Murillo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Żerkowski de bal. Żerkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Unger passt de bal met de wreef. Unfried bereikt de bal nog maar net als eerste. Unfried passt de bal in één keer door. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Błaś passt de bal met de wreef. Ramini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramini passt de bal zonder na te denken. Żerkowski rent richting de bal. Żerkowski schiet op doel. Dediu bokst de bal weg.

20e minuut.
Janidlo passt de bal in één keer door. Mumowski rent richting de bal. Mumowski passt de bal met de wreef. Bajur rent richting de bal. Bajur schiet op doel. Rzewuski bokst de bal weg.

21e minuut.
Żerkowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grążawski. Żerkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Unfried zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Żerkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Suski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fišár maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mumowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumowski geeft de bal voor. Bajur krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bronx F.C. - Lechia Władcy Północy 1:1

29e minuut.
Błaś rent richting de bal. Błaś passt de bal in één keer door. Bajur is nu in balbezit. Bajur draait met de bal, schiet en ... Rzewuski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - Lechia Władcy Północy 1:2

32e minuut.
Błaś rent richting de bal. Błaś passt de bal zonder na te denken. Bajur is nu in balbezit. Bajur draait met de bal, schiet en ... Rzewuski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - Lechia Władcy Północy 1:3

34e minuut.
Unger rent richting de bal. Unger probeert naar een medespeler te passen. Żerkowski is nu in balbezit. Żerkowski haalt uit met een fantastische trap. Dediu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - Lechia Władcy Północy 2:3

39e minuut.
Janidlo rent richting de bal. Janidlo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bajur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błaś is nu in balbezit. Błaś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Grążawski is nu in balbezit. Żerkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Żerkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Żerkowski wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ramini speelt de bal door. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski passt de bal zonder na te denken. Żerkowski is nu in balbezit. Żerkowski draait met de bal, schiet en ... Dediu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronx F.C. 43%, Lechia Władcy Północy 57%.
Bronx F.C. - Lechia Władcy Północy 2:3

46e minuut.
Rodenberg komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Golak met een snelle inworp. Janidlo probeert naar een medespeler te passen. Błaś met een sublieme pass. Mumowski rent richting de bal. Mumowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Żerkowski rent richting de bal. Kuchar begaat een overtreding. Żerkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Unfried zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Suski krijgt zijn hoofd ertegen. Dediu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Błaś onderschept slim de pass. Savidis verovert de bal door een tackle van achteren. Savidis passt de bal zonder na te denken. Żerkowski rent richting de bal. Żerkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Żerkowski rent richting de bal. Golak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Golak krijgt een gele kaart. Żerkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Suski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Dediu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Dediu trapt de bal weg. Ramini kopt de bal weg. Bociański heeft problemen om de bal te vangen. Suski is nu in balbezit. Suski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Bociański geeft een hoge lob. Unfried is nu in balbezit. Unfried speelt de bal door. Unger is nu in balbezit. Unger geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Unger is nu in balbezit. Unger passt de bal met de wreef. Ramini met een sublieme pass. Żerkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żerkowski schiet op doel. Dediu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Ramini geeft een hoge lob. Daar is Grążawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żerkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żerkowski haalt uit met een fantastische trap. Dediu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bronx F.C. - Lechia Władcy Północy 3:3

65e minuut.
Fišár controleert de bal met de borst. Żerkowski rent richting de bal. Żerkowski haalt uit met een fantastische trap. Golak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tur onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - Lechia Władcy Północy 4:3

76e minuut.
Ramini met de inworp. Murillo rent richting de bal. Murillo passt de bal zonder na te denken. Suski is nu in balbezit. Suski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Murillo verovert de bal door een tackle van achteren. Murillo speelt de bal door. Ramini probeert naar een medespeler te passen. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Rodenberg probeert naar een medespeler te passen. Unger kopt de bal weg. Żerkowski rent richting de bal. Żerkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - Lechia Władcy Północy 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronx F.C. 37%, Lechia Władcy Północy 63%.
Bronx F.C. - Lechia Władcy Północy 5:3