Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCKT Voyager
092021 Tactiek 4-3-3 moja
51% Balbezit 49%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 50.2
good Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Kounenakis bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rondana zal de hoekschop nemen. Vlerick maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Callado geeft een lange en hoge pass. Štankelis kopt de bal weg. Gamliel speelt de bal door. Daar is Ødegård, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ødegård haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bould passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vasilopoulos de bal. Vlerick rent richting de bal. Vlerick haalt uit met een fantastische trap. Żabski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCKT - Voyager 0:1

11e minuut.
Van Der Kooy passt de bal in één keer door. Štankelis rent richting de bal. Luyten is nu in balbezit. Vlerick is nu in balbezit. Vlerick schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCKT - Voyager 0:2

16e minuut.
Senegal met een sublieme pass. Andrade Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade Almeida passt de bal met de wreef. Vlerick rent richting de bal. Vlerick schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Callado met een sublieme pass. Ødegård is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kounenakis. Kounenakis krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Ciupik passt de bal met de wreef. Callado bereikt de bal nog maar net als eerste. Callado geeft een hoge lob. Daar is Luyten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luyten haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Van Der Kooy onderschept slim de pass. Andrade Almeida onderschept slim de pass. Andrade Almeida geeft een lange en hoge pass. Ohlenforst is nu in balbezit. Ohlenforst geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Andrade Almeida neemt de hoekschop. Vlerick maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCKT - Voyager 0:3

39e minuut.
Ødegård rent richting de bal. Ødegård passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Callado de bal. Kounenakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounenakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ødegård heeft problemen om de bal te vangen. Rondana onderschept slim de pass. Rondana probeert naar een medespeler te passen. Vlerick rent richting de bal. Vlerick haalt uit met een fantastische trap. Żabski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCKT - Voyager 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCKT 70%, Voyager 30%.
FCKT - Voyager 0:4

46e minuut.
Hawkmoon komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ohlenforst bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondana onderschept slim de pass. Rondana geeft een hoge lob. Luyten is nu in balbezit. Luyten schiet op doel. Żabski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Navarrete de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ødegård met een sublieme pass. Ohlenforst rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rondana zal de hoekschop nemen. Vlerick maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCKT - Voyager 0:5

65e minuut.
Kogan rent richting de bal. Kogan passt de bal met de wreef. Kouridakis heeft problemen om de bal te vangen. Navarrete verovert de bal door een tackle van achteren. Vlerick bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vlerick rent richting de bal. Vlerick schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCKT - Voyager 0:6

69e minuut.
Rondana probeert naar een medespeler te passen. Vlerick bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawkmoon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hawkmoon krijgt een gele kaart. Vlerick raakt geblesseerd tijdens het duel. Vlerick neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FCKT - Voyager 0:7

71e minuut.
Guzmán rent richting de bal. Gamliel rent richting de bal. Guzmán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guzmán krijgt een gele kaart. Gamliel raakt geblesseerd tijdens het duel. Petrache komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCKT 75%, Voyager 25%.
FCKT - Voyager 0:7