Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silesia TG Gander United
newest Tactiek Opór
38% Balbezit 62%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
33.6 gemiddelde waardering 46.5
average Schieten solid
weak Passen good
average Verdedigen very good


5e minuut.
Hernández zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karatasos is nu in balbezit. Karatasos geeft een hoge lob. Glensk krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Lebœuf is nu in balbezit. Lebœuf passt de bal in één keer door. Hernández speelt de bal door. Karatasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos haalt uit met een fantastische trap. Miodziek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - Gander United 0:1

15e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Miodziek niet meer kan verder spelen. Mvila komt het veld opgelopen. Kazura met een snelle inworp. Karatasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos haalt uit met een fantastische trap. Mvila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Caletka rent richting de bal. Glensk verovert de bal door een tackle van achteren. Glensk probeert naar een medespeler te passen. Karatasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos haalt uit met een fantastische trap. Mvila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Lebœuf probeert de bal met de borst te controleren. Leduchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Leduchowski met een sublieme pass. Scarpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpi schiet op doel. Konitsiotis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Dujšin geeft een hoge lob. Inworp. Þorsteinnsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karatasos rent richting de bal. Karatasos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - Gander United 0:2

41e minuut.
Kazura geeft een hoge lob. Dujšin met een sublieme pass. Hernández is nu in balbezit. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silesia TG 69%, Gander United 31%.
Silesia TG - Gander United 0:2

47e minuut.
Karatasos met een sublieme pass. Luka bereikt de bal nog maar net als eerste. Luka geeft een lange en hoge pass. Karatasos rent richting de bal. Karatasos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - Gander United 0:3

53e minuut.
Leanca rent richting de bal. Leanca passt de bal in één keer door. Boruc is nu in balbezit. Glensk onderschept slim de pass. Glensk schiet op doel. Mvila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Karatasos rent richting de bal. Karatasos schiet op doel. Daar is Rino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karatasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Daar is Hernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Kazura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karatasos is nu in balbezit. Karatasos draait met de bal, schiet en ... Mvila bokst de bal weg.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giermkowski met de inworp. Glensk rent richting de bal. Glensk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - Gander United 0:4

75e minuut.
Hernández probeert naar een medespeler te passen. Lebœuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos draait met de bal, schiet en ... Mvila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - Gander United 0:5

88e minuut.
Hernández geeft een lange en hoge pass. Glensk kopt de bal weg. Rino rent richting de bal. Karatasos onderschept slim de pass. Karatasos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karatasos is nu in balbezit. Karatasos schiet op doel. Mvila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silesia TG 68%, Gander United 32%.
Silesia TG - Gander United 0:5