Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gander United Silesia TG
Opór Tactiek newest
68% Balbezit 32%
25% Spel op eigen helft 75%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 27.1
very good Schieten average
solid Passen weak
good Verdedigen average


3e minuut.
Karatasos onderschept slim de pass. Karatasos geeft een lange en hoge pass. van Zoghel kopt de bal weg. Taino bereikt de bal nog maar net als eerste. Taino draait met de bal, schiet en ... Paal!

3e minuut.
Inworp. van Zoghel met een snelle inworp. Taino met een sublieme pass. Karatasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Silesia TG 1:0

4e minuut.
van Zoghel speelt de bal door. Dynda probeert naar een medespeler te passen. Taino is nu in balbezit. Taino draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Boruc de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, van Zoghel zal de hoekschop nemen. Karatasos heeft problemen om de bal te vangen. Taino bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos rent richting de bal. Karatasos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Wołyniec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt van Zoghel de bal. van Zoghel geeft de bal voor. Taino rent richting de bal. Taino schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mvila niet meer kan verder spelen. Majkowski komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Park speelt de bal door. Daar is Dynda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dynda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Taino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Caletka met een snelle inworp. Boruc controleert de bal met de borst. Taino bereikt de bal nog maar net als eerste. Taino haalt uit met een fantastische trap. Majkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Park geeft een hoge lob. Giermkowski kopt de bal weg. van Zoghel probeert naar een medespeler te passen. Taino heeft problemen om de bal te vangen. Taino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Dynda rent richting de bal. Dynda passt de bal zonder na te denken. van Zoghel rent richting de bal. Klungelig pakt van Zoghel de bal. van Zoghel draait met de bal, schiet en ... Majkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Boruc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Wołyniec rent richting de bal. Wołyniec met een sublieme pass. Boruc is nu in balbezit. Taino onderschept slim de pass. Taino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Wołyniec passt de bal in één keer door. Dynda speelt de bal door. Karatasos rent richting de bal. Karatasos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Silesia TG 2:0

42e minuut.
Karatasos is nu in balbezit. Karatasos passt de bal zonder na te denken. Park met een sublieme pass. Dynda bereikt de bal nog maar net als eerste. Taino rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Silesia TG 3:0

43e minuut.
Wołyniec passt de bal in één keer door. van Zoghel is nu in balbezit. van Zoghel probeert naar een medespeler te passen. Dynda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynda geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gander United 26%, Silesia TG 74%.
Gander United - Silesia TG 3:0

46e minuut.
Vitányi rent richting de bal. Karatasos onderschept slim de pass. Dynda probeert naar een medespeler te passen. Daar is van Zoghel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Zoghel geeft de bal voor. Paal! Majkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Zyguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołyniec rent richting de bal. Wołyniec probeert naar een medespeler te passen. Taino rent richting de bal. Taino haalt uit met een fantastische trap. Majkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karatasos is nu in balbezit. Karatasos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Xapecó probeert naar een medespeler te passen. Dynda met een sublieme pass. van Zoghel is nu in balbezit. van Zoghel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Dynda rent richting de bal. Dynda geeft een hoge lob. Taino bereikt de bal nog maar net als eerste. Taino draait met de bal, schiet en ... Majkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Silesia TG 4:0

70e minuut.
Taino passt de bal in één keer door. Zyguła is nu in balbezit. Zyguła geeft de bal voor. van Zoghel rent richting de bal. van Zoghel geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Silesia TG 5:0

73e minuut.
Karatasos met een sublieme pass. Park is nu in balbezit. Park speelt de bal door. Karatasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Majkowski trapt de bal weg. Wołyniec kopt de bal weg. Rino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karatasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kazura met een snelle inworp. Klungelig pakt Xapecó de bal. Xapecó probeert naar een medespeler te passen. Karatasos rent richting de bal. Karatasos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Silesia TG 6:0

81e minuut.
Karatasos is nu in balbezit. Boruc met een sublieme pass. Xapecó met een sublieme pass. Daar is Taino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Dynda passt de bal zonder na te denken. Wołyniec speelt de bal door. van Zoghel is nu in balbezit. van Zoghel geeft de bal voor. Karatasos springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Xapecó kopt de bal weg. Karatasos rent richting de bal. Karatasos speelt de bal door. Taino bereikt de bal nog maar net als eerste. Taino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Silesia TG 7:0

88e minuut.
van Zoghel is nu in balbezit. Daar is van Zoghel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Zoghel speelt de bal door. Taino bereikt de bal nog maar net als eerste. Taino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gander United 23%, Silesia TG 77%.
Gander United - Silesia TG 7:0