Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Prosna Kalisz FC MODUS
idi ka mnie Tactiek 451,2
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
31.7 gemiddelde waardering 31
average Schieten adequate
good Passen adequate
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Grzymkowski geeft een lange en hoge pass. Loch probeert de bal aan de voet te houden. Apostol kopt de bal weg. Aranha rent richting de bal. Aranha geeft de bal voor. Balsemão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vágner rent richting de bal. Vágner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prosna Kalisz - FC MODUS 0:1

13e minuut.
Cường geeft de bal voor. Daar is Verić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejzlík onderschept slim de pass. Mejzlík geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mejzlík is nu in balbezit. Mejzlík passt de bal in één keer door. Daar is Grejsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grejsen draait met de bal, schiet en ... Dittman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Hồng Thịnh heeft problemen om de bal te vangen. Aranha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kret de bal. Vágner is nu in balbezit. Vágner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Prosna Kalisz 55%, FC MODUS 45%.
FC Prosna Kalisz - FC MODUS 0:1

48e minuut.
Grzymkowski rent richting de bal. Hồng Thịnh onderschept slim de pass. Hồng Thịnh passt de bal zonder na te denken. Grejsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Grejsen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Mejzlík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żurkiewicz is nu in balbezit. Sitniewski begaat een overtreding. Sitniewski krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Doeltrap. Dittman met een harde bal richting middenveld. Sitniewski kopt de bal weg. Grejsen rent richting de bal. Grejsen haalt uit met een fantastische trap. Dittman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Loch geeft een lange en hoge pass. Vágner rent richting de bal. Hồng Thịnh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hồng Thịnh krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Aranha is nu in balbezit. Aranha passt de bal zonder na te denken. Daar is Cường, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágner haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Dedehayır is nu in balbezit. Dedehayır geeft een lange en hoge pass. Gągoł kopt de bal weg. Grejsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Grejsen haalt uit met een fantastische trap. Dittman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sanseverino komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Cường speelt de bal door. Sanseverino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanseverino schiet op doel. Dittman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Prosna Kalisz - FC MODUS 1:1

89e minuut.
Hồng Thịnh met een snelle inworp. Daar is Gągoł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gągoł probeert naar een medespeler te passen. Hồng Thịnh rent richting de bal. Hồng Thịnh geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Sanseverino de bal. Sanseverino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prosna Kalisz - FC MODUS 2:1

90e minuut.
Santalab geeft een hoge lob. Dedehayır is nu in balbezit. Dedehayır geeft een hoge lob. Vágner rent richting de bal. Vágner haalt uit met een fantastische trap. Balsemão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Prosna Kalisz 48%, FC MODUS 52%.
FC Prosna Kalisz - FC MODUS 2:1