Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lechia Władcy Północy Voyager
i 2att Tactiek 4-3-3 moja
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 48.4
formidable Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen good


2e minuut.
Janidlo geeft de bal voor. Mumowski rent richting de bal. Mumowski probeert naar een medespeler te passen. Bajur rent richting de bal. Bajur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Władcy Północy - Voyager 1:0

7e minuut.
Mumowski is nu in balbezit. Mumowski probeert naar een medespeler te passen. Bajur is nu in balbezit. Bajur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Władcy Północy - Voyager 2:0

8e minuut.
Scott heeft problemen om de bal te vangen. Scott passt de bal met de wreef. Bociański kan de bal niet met de borst controleren. Vlerick rent richting de bal. Vlerick haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Rivaldo speelt de bal door. Vlerick kopt de bal weg. Daar is Bociański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scott is nu in balbezit. Scott schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Błaś probeert naar een medespeler te passen. Janidlo rent richting de bal. Janidlo speelt de bal door. Bajur rent richting de bal. Bajur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Władcy Północy - Voyager 3:0

33e minuut.
Scott probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dłubis is nu in balbezit. Dłubis passt de bal in één keer door. Vlerick is nu in balbezit. Vlerick draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Fišár geeft een lange en hoge pass. Scott rent richting de bal. Mumowski begaat een overtreding. Mumowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Władcy Północy 56%, Voyager 44%.
Lechia Władcy Północy - Voyager 3:0

51e minuut.
Janidlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Janidlo met een sublieme pass. Bajur is nu in balbezit. Bajur haalt uit met een fantastische trap. Rivaldo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Władcy Północy - Voyager 4:0

63e minuut.
Fišár onderschept slim de pass. Fišár geeft een lange en hoge pass. Bajur is nu in balbezit. Bajur draait met de bal, schiet en ... Rivaldo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Władcy Północy - Voyager 5:0

68e minuut.
Ciupik is nu in balbezit. Bajur onderschept slim de pass. Dłubis begaat een overtreding. Dłubis krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Vlerick rent richting de bal. Vlerick passt de bal met de wreef. Bociański rent richting de bal. Scott onderschept slim de pass. Scott schiet op doel. Dediu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Dłubis passt de bal zonder na te denken. Parobczy rent richting de bal. Dłubis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dłubis geeft een lange en hoge pass. Vlerick maakt een snoekduik en kopt de bal. Dediu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Rondana bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondana geeft de bal voor. Dłubis met een sublieme pass. Vlerick rent richting de bal. Vlerick schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Fišár verovert de bal door een tackle van achteren. Błaś is nu in balbezit. Błaś passt de bal met de wreef. Mumowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumowski geeft een lange en hoge pass. Rivaldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Władcy Północy 61%, Voyager 39%.
Lechia Władcy Północy - Voyager 5:0