Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCKT Bronx F.C.
atak2021 Tactiek kijesamobije
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.6 gemiddelde waardering 50.7
goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen goed


1e minuut.
Kouridakis geeft een hoge lob. Ramini is nu in balbezit. Ramini speelt de bal door. Suski is nu in balbezit. Suski haalt uit met een fantastische trap. Melchior kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Murillo geeft een hoge lob. Callado rent richting de bal. Callado geeft de bal voor. Żerkowski is nu in balbezit. Żerkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Żerkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żerkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCKT - Bronx F.C. 0:1

7e minuut.
Murillo met een sublieme pass. Daar is Suski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kouridakis is nu in balbezit. Suski onderschept slim de pass. Suski haalt uit met een fantastische trap. Melchior bokst de bal weg.

19e minuut.
Suski rent richting de bal. Ødegård begaat een overtreding. Suski raakt geblesseerd tijdens het duel. Ramini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Suski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rădulescu passt de bal met de wreef. Daar is Kouridakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kouridakis geeft een lange en hoge pass. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Vasilopoulos passt de bal met de wreef. Gamliel rent richting de bal. Buryta rent richting de bal. Gamliel verovert de bal door een tackle van achteren. Gamliel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Ødegård passt de bal in één keer door. Daar is Ohlenforst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ohlenforst met een sublieme pass. Ødegård rent richting de bal. Ødegård schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCKT - Bronx F.C. 1:1

29e minuut.
Ramini passt de bal met de wreef. Bugia rent richting de bal. Bugia passt de bal in één keer door. Żerkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żerkowski draait met de bal, schiet en ... Melchior probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FCKT - Bronx F.C. 1:2

31e minuut.
Daar is Callado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żerkowski is nu in balbezit. Mammucari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mammucari krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Ødegård rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ramini. Ødegård is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rodenberg komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCKT 53%, Bronx F.C. 47%.
FCKT - Bronx F.C. 1:2

46e minuut.
Brzuchalski komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Murillo onderschept slim de pass. Murillo probeert naar een medespeler te passen. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCKT - Bronx F.C. 1:3

59e minuut.
Gamliel verovert de bal door een tackle van achteren. Gamliel heeft problemen om de bal te vangen. Ødegård rent richting de bal. Vasilopoulos rent richting de bal. Vasilopoulos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vasilopoulos heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Ramini geeft de bal voor. Melchior speelt de bal door. Ramini kopt de bal weg. Suski is nu in balbezit. Suski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCKT 53%, Bronx F.C. 47%.
FCKT - Bronx F.C. 1:3