Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silesia TG FC Prosna Kalisz
newest Tactiek idi ka mnie
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
30.2 gemiddelde waardering 31.1
matig Schieten zwak
slecht Passen goed
zwak Verdedigen matig


8e minuut.
Daar is Cường, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rachwalik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cường. Cường krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Mejzlík onderschept slim de pass. Mejzlík probeert naar een medespeler te passen. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski schiet op doel. Mvila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Hồng Thịnh passt de bal zonder na te denken. Gągoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Gągoł passt de bal zonder na te denken. Grejsen rent richting de bal. Grejsen schiet op doel. Mvila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mvila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - FC Prosna Kalisz 0:1

25e minuut.
Mejzlík rent richting de bal. Mejzlík probeert naar een medespeler te passen. Sitniewski heeft problemen om de bal te vangen. Giermkowski onderschept slim de pass. Giermkowski geeft een lange en hoge pass. Balsemão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski passt de bal zonder na te denken. Grejsen rent richting de bal. Grejsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - FC Prosna Kalisz 0:2

29e minuut.
Grejsen passt de bal in één keer door. Hồng Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Thịnh probeert naar een medespeler te passen. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - FC Prosna Kalisz 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silesia TG 56%, FC Prosna Kalisz 44%.
Silesia TG - FC Prosna Kalisz 0:3

67e minuut.
Rachwalik passt de bal met de wreef. Mejzlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejzlík geeft de bal voor. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Inworp. Cienciała komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Rachwalik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kiertszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiertszewicz geeft de bal voor. Cienciała is nu in balbezit. Cienciała schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Inworp. Sanseverino komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silesia TG 55%, FC Prosna Kalisz 45%.
Silesia TG - FC Prosna Kalisz 0:3