Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MODUS Gander United
451,2 Tactiek Opór
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
34.9 gemiddelde waardering 51.7
redelijk Schieten solide
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Luka geeft een lange en hoge pass. Verić heeft problemen om de bal te vangen. Karatasos rent richting de bal. Dynda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynda geeft een lange en hoge pass. Dittman bokst de bal weg.

3e minuut.
Dynda rent richting de bal. Dynda passt de bal zonder na te denken. Taino rent richting de bal. Taino schiet op doel. Dittman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - Gander United 0:1

5e minuut.
van Zoghel probeert naar een medespeler te passen. Dynda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antonescu. Antonescu krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Luka geeft een hoge lob. Klungelig pakt van Zoghel de bal. van Zoghel speelt de bal door. Taino heeft problemen om de bal te vangen. Taino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Aranha bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranha met een sublieme pass. Vágner rent richting de bal. Vágner draait met de bal, schiet en ... Ceauşescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC MODUS - Gander United 1:1

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Zoghel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taino bereikt de bal nog maar net als eerste. Taino schiet op doel. Santalab probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - Gander United 1:2

19e minuut.
Turcanu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grzymkowski met de inworp. Aranha bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranha geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Xapecó probeert naar een medespeler te passen. Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Park passt de bal in één keer door. Karatasos is nu in balbezit. Karatasos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - Gander United 1:3

25e minuut.
Karatasos kopt de bal weg. Park rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antonescu. Antonescu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

29e minuut.
Xapecó kopt de bal weg. Park is nu in balbezit. Park passt de bal zonder na te denken. Karatasos is nu in balbezit. Karatasos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Taino is nu in balbezit. Taino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - Gander United 1:4

38e minuut.
van Zoghel onderschept slim de pass. van Zoghel passt de bal in één keer door. Park met een sublieme pass. Taino rent richting de bal. Taino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - Gander United 1:5

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verić met een snelle inworp. Karatasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos draait met de bal, schiet en ... Dittman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - Gander United 1:6

43e minuut.
Taino verovert de bal door een tackle van achteren. Taino passt de bal in één keer door. van Zoghel is nu in balbezit. van Zoghel draait met de bal, schiet en ... Dittman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Wołyniec verovert de bal door een tackle van achteren. van Zoghel is nu in balbezit. van Zoghel speelt de bal door. Karatasos is nu in balbezit. Karatasos haalt uit met een fantastische trap. Dittman bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - Gander United 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MODUS 65%, Gander United 35%.
FC MODUS - Gander United 1:7

49e minuut.
Luka rent richting de bal. Xapecó met een sublieme pass. Park speelt de bal door. Karatasos is nu in balbezit. Karatasos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dittman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Dynda is nu in balbezit. Dynda geeft een lange en hoge pass. Daar is Żurkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karatasos rent richting de bal. Karatasos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Luka probeert naar een medespeler te passen. Park is nu in balbezit. Park geeft een hoge lob. Taino is nu in balbezit. Taino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Luka geeft een lange en hoge pass. van Zoghel kopt de bal weg. Taino rent richting de bal. Dynda is nu in balbezit. Dynda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van Zoghel met een sublieme pass. Karatasos is nu in balbezit. Karatasos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - Gander United 1:8

58e minuut.
Wołyniec speelt de bal door. Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Park met een sublieme pass. Karatasos is nu in balbezit. Karatasos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wieczerek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dedehayır bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedehayır geeft een hoge lob. Vágner springt en kopt de bal. Ceauşescu bokst de bal weg.

63e minuut.
Park passt de bal in één keer door. Dynda rent richting de bal. Dynda passt de bal zonder na te denken. Karatasos rent richting de bal. Karatasos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - Gander United 1:9

67e minuut.
Klungelig pakt Xapecó de bal. Xapecó geeft een lange en hoge pass. Taino rent richting de bal. Taino schiet op doel. Dittman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - Gander United 1:10

69e minuut.
Zyguła controleert de bal met de borst. Dedehayır bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedehayır speelt de bal door. Vágner is nu in balbezit. Vágner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - Gander United 2:10

71e minuut.
Dynda speelt de bal door. Xapecó speelt de bal door. Dynda probeert naar een medespeler te passen. Karatasos rent richting de bal. Karatasos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - Gander United 2:11

76e minuut.
Wołyniec rent richting de bal. Wołyniec geeft een hoge lob. Daar is Wieczerek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taino rent richting de bal. Taino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Wieczerek kan de bal niet met de borst controleren. van Zoghel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Zoghel speelt de bal door. Karatasos rent richting de bal. Karatasos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - Gander United 2:12

81e minuut.
Grzymkowski is nu in balbezit. Karatasos verovert de bal door een tackle van achteren. Karatasos geeft de bal voor. Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołyniec haalt uit met een fantastische trap. Dittman bokst de bal weg. Karatasos is nu in balbezit. Karatasos heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - Gander United 2:13

85e minuut.
Verić bereikt de bal nog maar net als eerste. Xapecó verovert de bal door een tackle van achteren. Karatasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - Gander United 2:14

88e minuut.
Daar is Park, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Park passt de bal zonder na te denken. Karatasos rent richting de bal. Karatasos draait met de bal, schiet en ... Dittman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Zyguła met een snelle inworp. Xapecó rent richting de bal. Xapecó probeert naar een medespeler te passen. Karatasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MODUS 74%, Gander United 26%.
FC MODUS - Gander United 2:14