Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gander United Bronx F.C.
Opór Tactiek kijesamobije
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.4 gemiddelde waardering 53.5
goed Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Żerkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Lebœuf schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Żerkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Unfried met een snel genomen vrije trap. Suski rent richting de bal. Suski schiet op doel. Konitsiotis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebœuf verovert de bal door een tackle van achteren. Lebœuf speelt de bal door. Karatasos rent richting de bal. Karatasos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Dujšin bereikt de bal nog maar net als eerste. Żerkowski onderschept slim de pass. Lebœuf schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lebœuf krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Ramini geeft de bal voor. Plesca kopt de bal weg. Ramini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Żerkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żerkowski haalt uit met een fantastische trap. Konitsiotis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Żerkowski rent richting de bal. Dujšin bereikt de bal nog maar net als eerste. Żerkowski onderschept slim de pass. Żerkowski schiet op doel. Konitsiotis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Buryta geeft een hoge lob. Ramini kopt de bal weg. Suski rent richting de bal. Suski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Bronx F.C. 0:1

14e minuut.
Ramini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramini speelt de bal door. Żerkowski rent richting de bal. Żerkowski schiet op doel. Konitsiotis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Bronx F.C. 0:2

20e minuut.
Plesca kopt de bal weg. Karatasos rent richting de bal. Hernández geeft de bal voor. Glensk springt en kopt de bal. Rzewuski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Bronx F.C. 1:2

25e minuut.
Murillo onderschept slim de pass. Murillo geeft een lange en hoge pass. Żerkowski is nu in balbezit. Żerkowski draait met de bal, schiet en ... Konitsiotis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Bronx F.C. 1:3

27e minuut.
Ramini met een sublieme pass. Luka verovert de bal door een tackle van achteren. Suski probeert de bal aan de voet te houden. Żerkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żerkowski schiet op doel. Konitsiotis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Suski rent richting de bal. Suski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Bronx F.C. 1:4

29e minuut.
Luka bereikt de bal nog maar net als eerste. Luka geeft een hoge lob. Unfried kopt de bal weg. Żerkowski probeert de bal met de borst te controleren. Żerkowski haalt uit met een fantastische trap. Konitsiotis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Suski is nu in balbezit. Suski passt de bal zonder na te denken. Żerkowski is nu in balbezit. Żerkowski draait met de bal, schiet en ... Konitsiotis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Bronx F.C. 1:5

38e minuut.
Glensk passt de bal met de wreef. Ramini is nu in balbezit. Ramini met een sublieme pass. Żerkowski rent richting de bal. Żerkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Konitsiotis trapt de bal weg van het doel. Hernández kopt de bal weg. Klungelig pakt Węgrowiec de bal. Karatasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Boisson kan de bal niet met de borst controleren. Suski rent richting de bal. Met opzet legt Boisson zijn tegenspeler op de grond. Boisson krijgt een gele kaart. Suski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ramini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Plesca kopt de bal weg. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodenberg komt het veld opgelopen. Ramini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murillo met een sublieme pass. Ramini is nu in balbezit. Ramini geeft een lange en hoge pass. Żerkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gander United 58%, Bronx F.C. 42%.
Gander United - Bronx F.C. 1:5

47e minuut.
Lebœuf passt de bal met de wreef. Hernández is nu in balbezit. Hernández geeft een lange en hoge pass. Glensk is nu in balbezit. Glensk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Bronx F.C. 2:5

50e minuut.
Murillo is nu in balbezit. Murillo met een sublieme pass. Ramini rent richting de bal. Ramini geeft een hoge lob. Żerkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Konitsiotis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Unfried is nu in balbezit. Unfried probeert naar een medespeler te passen. Żerkowski rent richting de bal. Żerkowski schiet op doel. Konitsiotis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Bronx F.C. 2:6

61e minuut.
Savidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Savidis geeft de bal voor. Żerkowski is nu in balbezit. Żerkowski schiet op doel. Konitsiotis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Bronx F.C. 2:7

66e minuut.
Karatasos is nu in balbezit. Unfried geeft de bal voor. Żerkowski rent richting de bal. Żerkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Bronx F.C. 2:8

68e minuut.
Ramini rent richting de bal. Ramini passt de bal in één keer door. Murillo met een sublieme pass. Suski is nu in balbezit. Suski schiet op doel. Konitsiotis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Bronx F.C. 2:9

69e minuut.
Daar is Unger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unger passt de bal met de wreef. Żerkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żerkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Bronx F.C. 2:10

71e minuut.
Daar is Lebœuf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lebœuf speelt de bal door. Glensk rent richting de bal. Glensk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Bronx F.C. 3:10

71e minuut.
Żerkowski met een sublieme pass. Suski is nu in balbezit. Glensk onderschept slim de pass. Karatasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Savidis onderschept slim de pass. Savidis met een sublieme pass. Unger met een sublieme pass. Żerkowski is nu in balbezit. Żerkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Buryta kopt de bal weg. Ramini is nu in balbezit. Ramini met een sublieme pass. Żerkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żerkowski haalt uit met een fantastische trap. Konitsiotis bokst de bal weg.

82e minuut.
Savidis passt de bal zonder na te denken. Unger is nu in balbezit. Unger passt de bal met de wreef. Suski rent richting de bal. Suski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gander United 53%, Bronx F.C. 47%.
Gander United - Bronx F.C. 3:10