Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bronx F.C. Gander United
kijesamobije Tactiek Opór
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.1 gemiddelde waardering 52.7
good Schieten solid
very good Passen good
solid Verdedigen solid


13e minuut.
Park is nu in balbezit. Park passt de bal in één keer door. Taino bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos is nu in balbezit. Karatasos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Wołyniec passt de bal in één keer door. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo passt de bal zonder na te denken. Suski is nu in balbezit. Suski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Dynda kopt de bal weg. Taino heeft problemen om de bal te vangen. Karatasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos haalt uit met een fantastische trap. Rzewuski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - Gander United 0:1

39e minuut.
Taino passt de bal zonder na te denken. Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Park met een sublieme pass. Karatasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo passt de bal in één keer door. Ramini met een sublieme pass. Suski is nu in balbezit. Suski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Rodenberg komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronx F.C. 54%, Gander United 46%.
Bronx F.C. - Gander United 0:1

53e minuut.
van Zoghel geeft de bal voor. Węgrowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karatasos krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Unger passt de bal met de wreef. Rezner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołyniec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wołyniec krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Unfried passt de bal in één keer door. Ramini met een sublieme pass. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski schiet op doel. Ceauşescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bronx F.C. - Gander United 1:1

65e minuut.
Daar is Suski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luka onderschept slim de pass. Luka speelt de bal door. Dynda geeft een lange en hoge pass. Karatasos bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Suski de bal. Ramini rent richting de bal. Ramini probeert naar een medespeler te passen. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramini met een snelle inworp. Murillo met een sublieme pass. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ceauşescu bokst de bal weg.

77e minuut.
Turcanu met een sublieme pass. Daar is Unfried, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unfried probeert naar een medespeler te passen. Suski is nu in balbezit. Suski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Murillo speelt de bal door. Ramini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramini passt de bal zonder na te denken. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Dynda rent richting de bal. Wołyniec rent richting de bal. Dynda met een sublieme pass. Karatasos is nu in balbezit. Karatasos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Unfried probeert naar een medespeler te passen. Unger is nu in balbezit. Unger met een sublieme pass. Rezner rent richting de bal. Rezner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Turcanu is nu in balbezit. Turcanu geeft de bal voor. Unfried is nu in balbezit. Karatasos onderschept slim de pass. Karatasos haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronx F.C. 54%, Gander United 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bronx F.C. - Gander United 1:1