Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Voyager FC Prosna Kalisz
4-3-3 moja Tactiek idi ka mnie
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
18 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44 gemiddelde waardering 32.2
zeer goed Schieten slecht
solide Passen goed
goed Verdedigen matig


12e minuut.
Kounenakis passt de bal in één keer door. Bould bereikt de bal nog maar net als eerste. Bould passt de bal met de wreef. Scott is nu in balbezit. Scott schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Rondana rent richting de bal. Rondana geeft de bal voor. Bould probeert naar een medespeler te passen. Scott rent richting de bal. Scott draait met de bal, schiet en ... Balsemão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Bould met een sublieme pass. Kounenakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounenakis passt de bal met de wreef. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Dłubis passt de bal in één keer door. Bould speelt de bal door. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott haalt uit met een fantastische trap. Balsemão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Voyager - FC Prosna Kalisz 1:0

30e minuut.
Bould met een sublieme pass. Kounenakis rent richting de bal. Kounenakis passt de bal met de wreef. Scott is nu in balbezit. Scott schiet op doel. Balsemão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Voyager - FC Prosna Kalisz 2:0

33e minuut.
Dłubis passt de bal met de wreef. Vlerick rent richting de bal. Vlerick geeft de bal voor. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Voyager - FC Prosna Kalisz 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voyager 20%, FC Prosna Kalisz 80%.
Voyager - FC Prosna Kalisz 3:0

47e minuut.
Vlerick passt de bal zonder na te denken. Janeczko rent richting de bal. Janeczko geeft een hoge lob. Scott is nu in balbezit. Scott schiet op doel. Balsemão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voyager - FC Prosna Kalisz 4:0

52e minuut.
Inworp. Jarosiński komt het veld opgelopen. Vlerick met de inworp. Daar is Bould, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bould geeft een hoge lob. Scott is nu in balbezit. Scott schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Voyager - FC Prosna Kalisz 5:0

54e minuut.
Apostol geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vlerick de bal. Vlerick passt de bal in één keer door. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kounenakis passt de bal zonder na te denken. Dłubis rent richting de bal. Dłubis passt de bal zonder na te denken. Scott is nu in balbezit. Scott haalt uit met een fantastische trap. Balsemão bokst de bal weg. Kounenakis rent richting de bal. Kounenakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Stopka komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Scott heeft problemen om de bal te vangen. Radan is nu in balbezit. Radan passt de bal met de wreef. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Dłubis is nu in balbezit. Dłubis passt de bal in één keer door. Scott rent richting de bal. Scott schiet op doel. Balsemão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voyager - FC Prosna Kalisz 6:0

68e minuut.
Vlerick passt de bal met de wreef. Daar is Bould, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlerick geeft een lange en hoge pass. Scott rent richting de bal. Scott schiet op doel. Balsemão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Kounenakis is nu in balbezit. Kounenakis geeft de bal voor. Bould bereikt de bal nog maar net als eerste. Bould haalt uit met een fantastische trap. Balsemão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Parkitny komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Doeltrap. Cienciała komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sanseverino komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Sitniewski passt de bal in één keer door. Cường rent richting de bal. Cường speelt de bal door. Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała haalt uit met een fantastische trap. Stopka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voyager 18%, FC Prosna Kalisz 82%.
Voyager - FC Prosna Kalisz 6:0