Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silesia TG Lechia Władcy Północy
newest Tactiek i 2att
39% Balbezit 61%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
32.4 gemiddelde waardering 45.5
average Schieten average
weak Passen good
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Tur passt de bal met de wreef. Kordana rent richting de bal. Kordana probeert naar een medespeler te passen. Machnicki rent richting de bal. Machnicki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Giermkowski heeft problemen om de bal te vangen. Mumowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumowski passt de bal in één keer door. Janidlo rent richting de bal. Janidlo haalt uit met een fantastische trap. Miodziek bokst de bal weg.

6e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kordana zal de hoekschop nemen. Rino heeft problemen om de bal te vangen. Machnicki is nu in balbezit. Machnicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - Lechia Władcy Północy 0:1

14e minuut.
Janidlo speelt de bal door. Kordana is nu in balbezit. Kordana passt de bal in één keer door. Mumowski is nu in balbezit. Mumowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Caletka kopt de bal weg. Fišár rent richting de bal. Fišár geeft een lange en hoge pass. Mumowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

38e minuut.
Błaś geeft de bal voor. Mumowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumowski passt de bal zonder na te denken. Machnicki rent richting de bal. Machnicki schiet op doel. Miodziek bokst de bal weg. Leduchowski heeft problemen om de bal te vangen. Kordana is nu in balbezit. Kordana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - Lechia Władcy Północy 0:2

45e minuut.
Leduchowski speelt de bal door. Błaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwalik maakt een afschuwelijke overtreding. Rachwalik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silesia TG 65%, Lechia Władcy Północy 35%.
Silesia TG - Lechia Władcy Północy 0:2

51e minuut.
Kordana passt de bal zonder na te denken. Janidlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Janidlo passt de bal in één keer door. Machnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Fišár geeft de bal voor. Mumowski is nu in balbezit. Klungelig pakt Mumowski de bal. Mumowski schiet op doel. Miodziek probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Leduchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Leduchowski geeft een lange en hoge pass. Bociański speelt de bal door. Mumowski is nu in balbezit. Mumowski haalt uit met een fantastische trap. Miodziek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Mumowski probeert naar een medespeler te passen. Janidlo rent richting de bal. Janidlo probeert naar een medespeler te passen. Machnicki is nu in balbezit. Machnicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Rino geeft een hoge lob. Inworp. Mumowski met de inworp. Janidlo is nu in balbezit. Janidlo geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - Lechia Władcy Północy 0:3

75e minuut.
Leduchowski passt de bal zonder na te denken. Janidlo rent richting de bal. Janidlo passt de bal in één keer door. Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bociański rent richting de bal. Bociański passt de bal zonder na te denken. Mumowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumowski schiet op doel. Miodziek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - Lechia Władcy Północy 0:4

86e minuut.
Błaś speelt de bal door. Kordana rent richting de bal. Kordana passt de bal met de wreef. Janidlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Janidlo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silesia TG 71%, Lechia Władcy Północy 29%.
Silesia TG - Lechia Władcy Północy 0:4