Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MODUS FCKT
451,2 Tactiek 092021
39% Balbezit 61%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
34.6 gemiddelde waardering 48.4
matig Schieten solide
goed Passen goed
redelijk Verdedigen solide


11e minuut.
Znaczko speelt de bal door. Ohlenforst rent richting de bal. Ohlenforst passt de bal in één keer door. Ødegård is nu in balbezit. Ødegård schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Żurkiewicz is nu in balbezit. Ødegård rent richting de bal. Ødegård geeft een hoge lob. Štankelis heeft problemen om de bal te vangen. Štankelis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Ødegård de bal. Ødegård haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - FCKT 0:1

20e minuut.
Hawkmoon verovert de bal door een tackle van achteren. Štankelis is nu in balbezit. Štankelis speelt de bal door. Daar is Gamliel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamliel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - FCKT 0:2

21e minuut.
Verić bereikt de bal nog maar net als eerste. Verić passt de bal met de wreef. Olszewski is nu in balbezit. Gamliel verovert de bal door een tackle van achteren. Gamliel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - FCKT 0:3

36e minuut.
Wieczerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczerek passt de bal in één keer door. Antonescu is nu in balbezit. Vasilopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilopoulos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Ohlenforst met een snelle inworp. Wieczerek is nu in balbezit. Ødegård verovert de bal door een tackle van achteren. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - FCKT 0:4

44e minuut.
Olszewski geeft een hoge lob. Inworp. Štankelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vasilopoulos is nu in balbezit. Vasilopoulos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kouridakis met de inworp. Ohlenforst rent richting de bal. Ohlenforst geeft een lange en hoge pass. Štankelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Štankelis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - FCKT 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MODUS 60%, FCKT 40%.
FC MODUS - FCKT 0:5

48e minuut.
Znaczko is nu in balbezit. Znaczko passt de bal zonder na te denken. Ødegård is nu in balbezit. Ødegård draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - FCKT 0:6

52e minuut.
Štankelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Štankelis geeft een lange en hoge pass. Żurkiewicz rent richting de bal. Ødegård is nu in balbezit. Ødegård draait met de bal, schiet en ... Dittman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - FCKT 0:7

59e minuut.
Wieczerek geeft een lange en hoge pass. Kouridakis kopt de bal weg. Ødegård is nu in balbezit. Klungelig pakt Ødegård de bal. Ødegård haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - FCKT 0:8

62e minuut.
Verić heeft problemen om de bal te vangen. Štankelis rent richting de bal. Štankelis draait met de bal, schiet en ... Olszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dittman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - FCKT 0:9

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dedehayır met een snelle inworp. Daar is Wieczerek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieczerek geeft een hoge lob. Grzymkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Żabski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Ohlenforst bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohlenforst geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Olszewski de bal. Ødegård rent richting de bal. Ødegård schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - FCKT 0:10

73e minuut.
Klungelig pakt Vasilopoulos de bal. Wieczerek rent richting de bal. Vasilopoulos onderschept slim de pass. Ødegård is nu in balbezit. Ødegård haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - FCKT 0:11

75e minuut.
Inworp. Rautavirta komt het veld opgelopen. Petrache komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Petrache is nu in balbezit. Petrache passt de bal zonder na te denken. Ødegård rent richting de bal. Vasilopoulos is nu in balbezit. Vasilopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - FCKT 0:12

84e minuut.
Hawkmoon speelt de bal door. Ødegård speelt de bal door. Kouridakis met een sublieme pass. Klungelig pakt Petrache de bal. Petrache geeft een lange en hoge pass. Dittman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Daar is Ødegård, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieczerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko verovert de bal door een tackle van achteren. Ødegård is nu in balbezit. Ødegård schiet op doel. Dittman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - FCKT 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MODUS 76%, FCKT 24%.
FC MODUS - FCKT 0:13