Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCKT FC MODUS
atak2021 Tactiek 451,2
60% Balbezit 40%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
46.4 gemiddelde waardering 33.5
solid Schieten adequate
solid Passen average
very good Verdedigen adequate


7e minuut.
Kouridakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ohlenforst is nu in balbezit. Vasilopoulos is nu in balbezit. Vasilopoulos passt de bal zonder na te denken. Ødegård bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ohlenforst neemt de hoekschop. Ødegård heeft problemen om de bal te vangen. Ødegård geeft de bal voor. Gamliel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCKT - FC MODUS 1:0

31e minuut.
Kogan probeert naar een medespeler te passen. Štankelis is nu in balbezit. Štankelis passt de bal zonder na te denken. Gamliel heeft problemen om de bal te vangen. Gamliel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Draszba kopt de bal weg. Loch bereikt de bal nog maar net als eerste. Loch geeft een hoge lob. Gamliel probeert de bal met de borst te controleren. Gamliel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCKT - FC MODUS 2:0

37e minuut.
Vasilopoulos rent richting de bal. Vasilopoulos passt de bal zonder na te denken. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel haalt uit met een fantastische trap. Dittman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCKT - FC MODUS 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCKT 42%, FC MODUS 58%.
FCKT - FC MODUS 3:0

46e minuut.
Ohlenforst met de inworp. Ødegård rent richting de bal. Ødegård geeft de bal voor. Daar is Loch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Ødegård geeft een lange en hoge pass. Antonescu rent richting de bal. Gamliel verovert de bal door een tackle van achteren. Gamliel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCKT - FC MODUS 4:0

53e minuut.
Inworp. Štankelis met de inworp. Draszba geeft de bal voor. Ødegård rent richting de bal. Ødegård draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCKT - FC MODUS 5:0

54e minuut.
Ohlenforst met een sublieme pass. Vasilopoulos rent richting de bal. Gamliel is nu in balbezit. Vasilopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilopoulos haalt uit met een fantastische trap. Dittman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ødegård rent richting de bal. Ødegård schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCKT - FC MODUS 6:0

64e minuut.
Rădulescu probeert naar een medespeler te passen. Ohlenforst is nu in balbezit. Ohlenforst passt de bal in één keer door. Vasilopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Verić rent richting de bal. Verić geeft een lange en hoge pass. Kogan kopt de bal weg. Vasilopoulos is nu in balbezit. Vasilopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Doeltrap. Rautavirta komt het veld opgelopen. Brzuchalski komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Vasilopoulos draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Żurkiewicz de bal. Ødegård bereikt de bal nog maar net als eerste. Ødegård schiet op doel. Dittman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FCKT - FC MODUS 7:0

80e minuut.
Draszba speelt de bal door. Klungelig pakt Brzuchalski de bal. Brzuchalski met een sublieme pass. Rautavirta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rautavirta draait met de bal, schiet en ... Dittman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rautavirta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ferreri komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Rădulescu geeft een lange en hoge pass. Ødegård kopt de bal weg. Ferreri is nu in balbezit. Ferreri draait met de bal, schiet en ... Dittman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Rădulescu rent richting de bal. Rădulescu passt de bal zonder na te denken. Ødegård rent richting de bal. Klungelig pakt Ødegård de bal. Ødegård draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ohlenforst controleert de bal met de borst. Ohlenforst passt de bal in één keer door. Ødegård is nu in balbezit. Ødegård schiet op doel. Dittman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCKT - FC MODUS 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCKT 30%, FC MODUS 70%.
FCKT - FC MODUS 8:0