Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gander United Voyager
Opór Tactiek 5-4-1 juniorzy
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
8 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 52.2
goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Inworp. Vlerick zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scott rent richting de bal. Scott draait met de bal, schiet en ... Daar is Wołyniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Wołyniec geeft een hoge lob. Senegal kopt de bal weg. Scott is nu in balbezit. Scott draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

5e minuut.
Ceauşescu rent richting de bal. Ceauşescu geeft een lange en hoge pass. Taino bereikt de bal nog maar net als eerste. Taino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Voyager 1:0

14e minuut.
Senegal passt de bal in één keer door. Daar is Kounenakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kounenakis passt de bal in één keer door. Scott is nu in balbezit. Scott schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Daar is Luyten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dynda verovert de bal door een tackle van achteren. Dynda speelt de bal door. Karatasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Dłubis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dłubis passt de bal met de wreef. Luyten met een sublieme pass. Scott rent richting de bal. Scott schiet op doel. Ceauşescu bokst de bal weg. Lebœuf kopt de bal weg. Marturano rent richting de bal. Kounenakis begaat een overtreding. Marturano moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Marturano kan niet meer verder spelen. Dziedzic komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Kounenakis geeft de bal voor. Luyten heeft problemen om de bal te vangen. Dynda rent richting de bal. Scott onderschept slim de pass. Scott draait met de bal, schiet en ... Ceauşescu bokst de bal weg. Lebœuf kopt de bal weg. Daar is Scott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scott schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Wołyniec kopt de bal weg. Kounenakis rent richting de bal. Kounenakis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Scott de bal. Scott haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

40e minuut.
Doeltrap. Ceauşescu trapt de bal weg van het doel. Dłubis kopt de bal weg. Scott is nu in balbezit. Scott draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kounenakis passt de bal met de wreef. Andrade Almeida is nu in balbezit. Andrade Almeida passt de bal in één keer door. Scott rent richting de bal. Scott draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gander United 70%, Voyager 30%.
Gander United - Voyager 1:0

47e minuut.
Rondana speelt de bal door. Kounenakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounenakis passt de bal met de wreef. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Kounenakis passt de bal in één keer door. Dłubis rent richting de bal. Dłubis passt de bal zonder na te denken. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kounenakis speelt de bal door. Luyten bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott is nu in balbezit. Scott draait met de bal, schiet en ... Ceauşescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gander United - Voyager 1:1

55e minuut.
Vlerick heeft problemen om de bal te vangen. Luyten rent richting de bal. Leanca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Leanca moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Leanca schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Luyten moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Luyten kan niet meer verder spelen. Janeczko komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Scott probeert naar een medespeler te passen. Kounenakis rent richting de bal. Kounenakis speelt de bal door. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Taino rent richting de bal. Taino geeft de bal voor. Daar is Ciupik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karatasos is nu in balbezit. Karatasos draait met de bal, schiet en ... Rivaldo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Luka probeert naar een medespeler te passen. Scott rent richting de bal. Luka bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott verovert de bal door een tackle van achteren. Scott draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Janeczko speelt de bal door. Vlerick rent richting de bal. Vlerick passt de bal zonder na te denken. Scott rent richting de bal. Scott haalt uit met een fantastische trap. Ceauşescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Voyager 1:2

69e minuut.
Dziedzic passt de bal zonder na te denken. Wołyniec rent richting de bal. Wołyniec geeft een hoge lob. Taino bereikt de bal nog maar net als eerste. Taino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Scott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luka verovert de bal door een tackle van achteren. Luka geeft de bal voor. Karatasos rent richting de bal. Karatasos haalt uit met een fantastische trap. Rivaldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Luka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kounenakis met een snelle inworp. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Senegal geeft een lange en hoge pass. Dynda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynda passt de bal in één keer door. Taino bereikt de bal nog maar net als eerste. Taino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gander United - Voyager 2:2

79e minuut.
Lebœuf onderschept slim de pass. Andrade Almeida rent richting de bal. Lebœuf maakt een afschuwelijke overtreding. Lebœuf krijgt een gele kaart. Andrade Almeida roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Andrade Almeida kan niet meer verder spelen. Jarosiński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gander United 67%, Voyager 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gander United - Voyager 2:2