Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bronx F.C. FC Prosna Kalisz
kijesamobije Tactiek idi ka mnie
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 33.1
excellent Schieten poor
excellent Passen good
adequate Verdedigen average


4e minuut.
Inworp. Ramini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Murillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murillo geeft een hoge lob. Suski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bugia kopt de bal weg. Ramini controleert de bal met de borst. Ramini met een sublieme pass. Żerkowski is nu in balbezit. Żerkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Suski kopt de bal weg. Radan is nu in balbezit. Radan passt de bal zonder na te denken. Żerkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żerkowski haalt uit met een fantastische trap. Balsemão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Żerkowski rent richting de bal. Żerkowski draait met de bal, schiet en ... Balsemão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - FC Prosna Kalisz 1:0

9e minuut.
Sitniewski met een sublieme pass. Gągoł is nu in balbezit. Gągoł passt de bal in één keer door. Suski is nu in balbezit. Suski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Radan passt de bal met de wreef. Unger is nu in balbezit. Unger passt de bal zonder na te denken. Żerkowski is nu in balbezit. Żerkowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Ramini is nu in balbezit. Ramini passt de bal in één keer door. Suski is nu in balbezit. Żerkowski rent richting de bal. Żerkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Żerkowski passt de bal met de wreef. Suski rent richting de bal. Kret bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski onderschept slim de pass. Suski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - FC Prosna Kalisz 2:0

22e minuut.
Cường met een sublieme pass. Węgrowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrowiec geeft de bal voor. Żerkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żerkowski schiet op doel. Balsemão bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Cường probeert de bal aan de voet te houden. Murillo rent richting de bal. Murillo passt de bal met de wreef. Żerkowski rent richting de bal. Żerkowski schiet op doel. Balsemão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Mejzlík geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramini met een snelle inworp. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - FC Prosna Kalisz 3:0

27e minuut.
Unfried probeert naar een medespeler te passen. Murillo speelt de bal door. Ramini geeft een lange en hoge pass. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - FC Prosna Kalisz 4:0

37e minuut.
Mejzlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejzlík passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cường de bal. Suski rent richting de bal. Suski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ramini kopt de bal weg. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski draait met de bal, schiet en ... Mejzlík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balsemão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - FC Prosna Kalisz 5:0

43e minuut.
Murillo geeft de bal voor. Balsemão met een sublieme pass. Gągoł kopt de bal weg. Żerkowski rent richting de bal. Żerkowski haalt uit met een fantastische trap. Balsemão bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - FC Prosna Kalisz 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronx F.C. 34%, FC Prosna Kalisz 66%.
Bronx F.C. - FC Prosna Kalisz 6:0

46e minuut.
Rodenberg komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Ramini geeft een hoge lob. Daar is Kret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - FC Prosna Kalisz 7:0

61e minuut.
Daar is Sitniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitniewski probeert naar een medespeler te passen. Hồng Thịnh rent richting de bal. Żerkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żerkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Murillo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ramini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramini geeft een hoge lob. Żerkowski rent richting de bal. Żerkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - FC Prosna Kalisz 8:0

65e minuut.
Savidis probeert naar een medespeler te passen. Ramini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramini geeft de bal voor. Żerkowski kan de bal niet met de borst controleren. Żerkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Balsemão met een harde bal richting middenveld. Ramini kopt de bal weg. Murillo geeft een hoge lob. Suski is nu in balbezit. Suski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Unger de bal. Unger passt de bal in één keer door. Murillo met een sublieme pass. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski haalt uit met een fantastische trap. Balsemão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cienciała komt het veld opgelopen. Ramini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Suski maakt een snoekduik en kopt de bal. Balsemão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - FC Prosna Kalisz 9:0

80e minuut.
Buryta verovert de bal door een tackle van achteren. Buryta met een sublieme pass. Unfried met een sublieme pass. Żerkowski rent richting de bal. Żerkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - FC Prosna Kalisz 10:0

81e minuut.
Sanseverino komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Żerkowski met een sublieme pass. Ramini rent richting de bal. Ramini passt de bal zonder na te denken. Suski is nu in balbezit. Suski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronx F.C. 18%, FC Prosna Kalisz 82%.
Bronx F.C. - FC Prosna Kalisz 10:0