Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Prosna Kalisz Bronx F.C.
idi ka mnie Tactiek kijesamobije
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 52.9
zwak Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
matig Verdedigen matig


5e minuut.
Murillo verovert de bal door een tackle van achteren. Murillo passt de bal in één keer door. Żerkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żerkowski draait met de bal, schiet en ... Balsemão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ramini passt de bal met de wreef. Daar is Unger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unger met een sublieme pass. Żerkowski is nu in balbezit. Żerkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prosna Kalisz - Bronx F.C. 0:1

10e minuut.
Unfried met een sublieme pass. Unger bereikt de bal nog maar net als eerste. Unger met een sublieme pass. Żerkowski rent richting de bal. Żerkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Balsemão probeert naar een medespeler te passen. Murillo kopt de bal weg. Żerkowski rent richting de bal. Żerkowski haalt uit met een fantastische trap. Balsemão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Unger probeert naar een medespeler te passen. Radan bereikt de bal nog maar net als eerste. Żerkowski begaat een overtreding. Żerkowski krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Murillo speelt de bal door. Unger rent richting de bal. Unger passt de bal met de wreef. Żerkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żerkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kiertszewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kiertszewicz probeert naar een medespeler te passen. Radan rent richting de bal. Żerkowski onderschept slim de pass. Żerkowski draait met de bal, schiet en ... Balsemão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prosna Kalisz - Bronx F.C. 0:2

35e minuut.
Unger passt de bal zonder na te denken. Ramini rent richting de bal. Ramini met een sublieme pass. Żerkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żerkowski schiet op doel. Balsemão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prosna Kalisz - Bronx F.C. 0:3

37e minuut.
Grejsen passt de bal met de wreef. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski passt de bal met de wreef. Grejsen rent richting de bal. Grejsen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Balsemão met een harde bal richting middenveld. Unfried kopt de bal weg. Żerkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żerkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Balsemão trapt de bal weg van het doel. Unger kopt de bal weg. Żerkowski rent richting de bal. Żerkowski haalt uit met een fantastische trap. Balsemão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prosna Kalisz - Bronx F.C. 0:4

45e minuut.
Rodenberg komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Prosna Kalisz 57%, Bronx F.C. 43%.
FC Prosna Kalisz - Bronx F.C. 0:4

46e minuut.
Murillo speelt de bal door. Ramini rent richting de bal. Ramini passt de bal in één keer door. Żerkowski is nu in balbezit. Żerkowski draait met de bal, schiet en ... Balsemão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Unger kopt de bal weg. Klungelig pakt Radan de bal. Żerkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żerkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prosna Kalisz - Bronx F.C. 0:5

61e minuut.
Węgrowiec met een sublieme pass. Murillo probeert naar een medespeler te passen. Żerkowski is nu in balbezit. Żerkowski schiet op doel. Balsemão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prosna Kalisz - Bronx F.C. 0:6

72e minuut.
Klungelig pakt Murillo de bal. Murillo passt de bal met de wreef. Ramini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramini geeft de bal voor. Żerkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Radan geeft een hoge lob. Inworp. Unger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Unfried geeft de bal voor. Rezner krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramini met een snelle inworp. Murillo geeft een hoge lob. Żerkowski rent richting de bal. Żerkowski draait met de bal, schiet en ... Balsemão bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Inworp. Cienciała komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Inworp. Cienciała met een snelle inworp. Cường rent richting de bal. Cường speelt de bal door. Sitniewski geeft een lange en hoge pass. Rodenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Savidis geeft de bal voor. Rezner kopt de bal weg. Kret kan de bal niet met de borst controleren. Żerkowski rent richting de bal. Żerkowski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Inworp. Sanseverino komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Ramini speelt de bal door. Unger rent richting de bal. Unger passt de bal in één keer door. Żerkowski is nu in balbezit. Żerkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prosna Kalisz - Bronx F.C. 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Prosna Kalisz 63%, Bronx F.C. 37%.
FC Prosna Kalisz - Bronx F.C. 0:7