Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCKT Silesia TG
092021 Tactiek newest
66% Balbezit 34%
35% Spel op eigen helft 65%
30 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
45.8 gemiddelde waardering 31.7
zeer goed Schieten matig
solide Passen matig
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Vasilopoulos passt de bal zonder na te denken. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel passt de bal zonder na te denken. Štankelis is nu in balbezit. Štankelis haalt uit met een fantastische trap. Miodziek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCKT - Silesia TG 1:0

4e minuut.
Ohlenforst geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Boruc de bal onder controle te krijgen. Vasilopoulos springt en kopt de bal. Klungelig pakt Gamliel de bal. Gamliel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCKT - Silesia TG 2:0

10e minuut.
Caletka rent richting de bal. Ohlenforst onderschept slim de pass. Ohlenforst probeert naar een medespeler te passen. Ødegård is nu in balbezit. Ohlenforst geeft een hoge lob. Miodziek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Štankelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Štankelis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Boruc de bal. Ødegård rent richting de bal. Ødegård schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gamliel probeert naar een medespeler te passen. Vasilopoulos is nu in balbezit. Vasilopoulos passt de bal met de wreef. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel draait met de bal, schiet en ... Miodziek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FCKT - Silesia TG 3:0

20e minuut.
Štankelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Štankelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štankelis met een sublieme pass. Gamliel rent richting de bal. Gamliel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Hawkmoon is nu in balbezit. Hawkmoon passt de bal in één keer door. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel onderschept slim de pass. Gamliel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Giermkowski kopt de bal weg. Vasilopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel onderschept slim de pass. Gamliel draait met de bal, schiet en ... Miodziek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCKT - Silesia TG 4:0

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giermkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ødegård heeft problemen om de bal te vangen. Ødegård schiet op doel. Miodziek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCKT - Silesia TG 5:0

32e minuut.
Caletka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giermkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ødegård rent richting de bal. Giermkowski onderschept slim de pass. Giermkowski geeft de bal voor. Żabski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Vasilopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ødegård bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilopoulos haalt uit met een fantastische trap. Miodziek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Ødegård, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ødegård schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCKT - Silesia TG 6:0

36e minuut.
Štankelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Štankelis probeert naar een medespeler te passen. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel geeft een lange en hoge pass. Ødegård springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCKT - Silesia TG 7:0

38e minuut.
Giermkowski met een sublieme pass. Vasilopoulos probeert naar een medespeler te passen. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel haalt uit met een fantastische trap. Rino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Znaczko probeert naar een medespeler te passen. Hawkmoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawkmoon met een sublieme pass. Vasilopoulos rent richting de bal. Vasilopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Hawkmoon speelt de bal door. Štankelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Štankelis geeft de bal voor. Klungelig pakt Gamliel de bal. Gamliel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FCKT - Silesia TG 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCKT 37%, Silesia TG 63%.
FCKT - Silesia TG 8:0

48e minuut.
Vasilopoulos passt de bal met de wreef. Ohlenforst rent richting de bal. Ohlenforst speelt de bal door. Ødegård geeft de bal voor. Gamliel krijgt zijn hoofd ertegen. Miodziek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Klungelig pakt Þorsteinnsson de bal. Scarpi rent richting de bal. Hawkmoon maakt een afschuwelijke overtreding. Hawkmoon krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Znaczko geeft een lange en hoge pass. Ødegård is nu in balbezit. Ødegård heeft problemen om de bal te vangen. Ødegård geeft een hoge lob. Gamliel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Hawkmoon is nu in balbezit. Wultański verovert de bal door een tackle van achteren. Wultański passt de bal met de wreef. Scarpi is nu in balbezit. Scarpi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ødegård bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohlenforst bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohlenforst passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ødegård de bal. Ødegård schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Štankelis probeert naar een medespeler te passen. Vasilopoulos is nu in balbezit. Rino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rino krijgt een gele kaart. Vasilopoulos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gamliel kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal. Miodziek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Štankelis geeft de bal voor. Ohlenforst is nu in balbezit. Ohlenforst geeft een hoge lob. Vasilopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilopoulos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Caletka speelt de bal door. Scarpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpi passt de bal met de wreef. Semirić is nu in balbezit. Semirić schiet op doel. De bal raakt de paal.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rautavirta komt het veld opgelopen. Petrache komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Štankelis met een snelle inworp. Rautavirta rent richting de bal. Vasilopoulos met een sublieme pass. Ødegård bereikt de bal nog maar net als eerste. Ødegård schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCKT 34%, Silesia TG 66%.
FCKT - Silesia TG 8:0