Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lechia Władcy Północy Gander United
i 2att Tactiek Opór
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
15 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 51.5
excellent Schieten solid
solid Passen solid
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Ceauşescu speelt de bal door. Dynda heeft problemen om de bal te vangen. Błaś is nu in balbezit. Błaś geeft een lange en hoge pass. Bajur maakt een snoekduik en kopt de bal. Ceauşescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Dynda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynda met een sublieme pass. Karatasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos schiet op doel. Dediu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Władcy Północy - Gander United 0:1

9e minuut.
Luka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Karatasos de bal. Taino bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Grążawski rent richting de bal. Grążawski geeft de bal voor. Klungelig pakt Hernández de bal. Hernández geeft een lange en hoge pass. van Zoghel geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kordana verovert de bal door een tackle van achteren. Kordana probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bajur de bal. Bajur draait met de bal, schiet en ... Ceauşescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leanca met de inworp. Karatasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos geeft een hoge lob. Taino springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Władcy Północy - Gander United 0:2

24e minuut.
Hernández met een sublieme pass. Dynda rent richting de bal. Dynda met een sublieme pass. Taino rent richting de bal. Taino schiet op doel. Dediu bokst de bal weg.

27e minuut.
Janidlo neemt de hoekschop. Kordana rent richting de bal. Wołyniec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wołyniec krijgt een gele kaart. Kordana raakt geblesseerd tijdens het duel. Kordana legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Błaś kopt de bal weg. Kordana speelt de bal door. Bajur is nu in balbezit. Bajur schiet op doel. Ceauşescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Władcy Północy - Gander United 1:2

39e minuut.
Mumowski met een sublieme pass. Janidlo is nu in balbezit. Bajur is nu in balbezit. Janidlo rent richting de bal. Janidlo draait met de bal, schiet en ... Ceauşescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Janidlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Janidlo passt de bal in één keer door. Bajur rent richting de bal. Bajur draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Władcy Północy 48%, Gander United 52%.
Lechia Władcy Północy - Gander United 1:2

60e minuut.
Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca onderschept slim de pass. Dynda met een sublieme pass. van Zoghel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Zoghel geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Kordana kopt de bal weg. Klungelig pakt Wołyniec de bal. Janidlo speelt de bal door. Bajur rent richting de bal. Bajur schiet op doel. Ceauşescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Plesca rent richting de bal. Błaś onderschept slim de pass. Błaś probeert naar een medespeler te passen. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Karatasos passt de bal zonder na te denken. Daar is Grążawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taino rent richting de bal. Taino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Dynda de bal onder controle te krijgen. Leanca is nu in balbezit. Leanca geeft een lange en hoge pass. Taino is nu in balbezit. Taino schiet op doel. Dediu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Golak probeert naar een medespeler te passen. Janidlo is nu in balbezit. Janidlo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bajur de bal. Bajur draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
van Zoghel passt de bal met de wreef. Dynda is nu in balbezit. Dynda probeert naar een medespeler te passen. Karatasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mumowski geeft de bal voor. Ceauşescu met een sublieme pass. van Zoghel kopt de bal weg. Taino is nu in balbezit. Taino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Leanca rent richting de bal. Mumowski begaat een overtreding. Leanca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hernández zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Karatasos rent richting de bal. Karatasos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is Karatasos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lowton rent richting de bal. Karatasos begaat een overtreding. Karatasos krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Kordana is nu in balbezit. Kordana geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Luka de bal. Bajur is nu in balbezit. Bajur schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Dynda passt de bal zonder na te denken. Karatasos rent richting de bal. Karatasos passt de bal met de wreef. Daar is Taino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Władcy Północy 64%, Gander United 36%.
Lechia Władcy Północy - Gander United 1:2