Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Prosna Kalisz FCKT
idi ka mnie Tactiek 092021
39% Balbezit 61%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 47
zwak Schieten zeer goed
goed Passen solide
matig Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Ødegård rent richting de bal. Vasilopoulos rent richting de bal. Ødegård geeft de bal voor. Daar is Gamliel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamliel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prosna Kalisz - FCKT 0:1

10e minuut.
Ohlenforst rent richting de bal. Ohlenforst passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hawkmoon de bal. Kogan speelt de bal door. Sitniewski rent richting de bal. Żabski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Kouridakis rent richting de bal. Giulini rent richting de bal. Giulini passt de bal zonder na te denken. Vasilopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilopoulos schiet op doel. Balsemão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prosna Kalisz - FCKT 0:2

24e minuut.
Hawkmoon verovert de bal door een tackle van achteren. Cường onderschept slim de pass. Cường met een sublieme pass. Grejsen is nu in balbezit. Grejsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kret geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hawkmoon met de inworp. Štankelis geeft een lange en hoge pass. Ødegård springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kret is nu in balbezit. Kret geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Štankelis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ødegård krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ohlenforst rent richting de bal. Ohlenforst probeert naar een medespeler te passen. Ødegård rent richting de bal. Vasilopoulos is nu in balbezit. Vasilopoulos draait met de bal, schiet en ... Balsemão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Mejzlík raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cienciała komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Cienciała controleert de bal met de borst. Štankelis is nu in balbezit. Štankelis passt de bal in één keer door. Ødegård heeft problemen om de bal te vangen. Ødegård haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kouridakis passt de bal in één keer door. Vasilopoulos is nu in balbezit. Vasilopoulos passt de bal zonder na te denken. Ødegård rent richting de bal. Ødegård geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gamliel met een sublieme pass. Štankelis rent richting de bal. Štankelis geeft de bal voor. Ødegård maakt een snoekduik en kopt de bal. Balsemão maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ødegård is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prosna Kalisz - FCKT 0:3

43e minuut.
Kret rent richting de bal. Kret geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Štankelis met de inworp. Vasilopoulos geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Thịnh legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gamliel raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ødegård neemt zijn aanloop. Balsemão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prosna Kalisz - FCKT 0:4

45e minuut.
Sitniewski is nu in balbezit. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel passt de bal met de wreef. Ødegård bereikt de bal nog maar net als eerste. Ødegård draait met de bal, schiet en ... Balsemão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kret de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gamliel rent richting de bal. Gamliel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prosna Kalisz - FCKT 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Prosna Kalisz 59%, FCKT 41%.
FC Prosna Kalisz - FCKT 0:5

50e minuut.
Vasilopoulos met een sublieme pass. Kouridakis rent richting de bal. Kouridakis speelt de bal door. Ødegård bereikt de bal nog maar net als eerste. Ødegård draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ødegård is nu in balbezit. Ødegård passt de bal met de wreef. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel draait met de bal, schiet en ... Balsemão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prosna Kalisz - FCKT 0:6

54e minuut.
Sitniewski geeft een hoge lob. Kouridakis probeert naar een medespeler te passen. Kogan heeft problemen om de bal te vangen. Grejsen is nu in balbezit. Grejsen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Żabski trapt de bal weg. Vasilopoulos probeert naar een medespeler te passen. Ødegård is nu in balbezit. Ødegård geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Cienciała is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Giulini probeert de bal aan de voet te houden. Ødegård is nu in balbezit. Ødegård passt de bal met de wreef. Vasilopoulos rent richting de bal. Vasilopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prosna Kalisz - FCKT 0:7

58e minuut.
Sitniewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hồng Thịnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ødegård met een sublieme pass. Ohlenforst bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohlenforst geeft de bal voor. Balsemão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Radan geeft de bal voor. Daar is Kouridakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gągoł is nu in balbezit. Kouridakis verovert de bal door een tackle van achteren. Kouridakis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Hawkmoon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Drăguţ komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Cường kopt de bal weg. Callado heeft problemen om de bal te vangen. Sitniewski probeert naar een medespeler te passen. Grejsen is nu in balbezit. Grejsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Vasilopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Štankelis rent richting de bal. Štankelis passt de bal in één keer door. Gamliel rent richting de bal. Gamliel geeft een hoge lob. Balsemão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Radan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ødegård bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prosna Kalisz - FCKT 0:8

75e minuut.
Giulini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giulini passt de bal zonder na te denken. Ødegård heeft problemen om de bal te vangen. Vasilopoulos rent richting de bal. Vasilopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Rautavirta komt het veld opgelopen. Celiński komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Klungelig pakt Apostol de bal. Ohlenforst bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Apostol. Ohlenforst raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sanseverino komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Vasilopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilopoulos passt de bal met de wreef. Ødegård bereikt de bal nog maar net als eerste. Rautavirta is nu in balbezit. Rautavirta haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prosna Kalisz - FCKT 0:9

88e minuut.
Giulini is nu in balbezit. Drăguţ rent richting de bal. Drăguţ passt de bal met de wreef. Rautavirta is nu in balbezit. Rautavirta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prosna Kalisz - FCKT 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Prosna Kalisz 71%, FCKT 29%.
FC Prosna Kalisz - FCKT 0:10