Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bronx F.C. Silesia TG
kijesamobije Tactiek newest
63% Balbezit 37%
29% Spel op eigen helft 71%
31 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 28.1
outstanding Schieten average
very good Passen poor
average Verdedigen average


2e minuut.
Murillo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ramini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramini passt de bal zonder na te denken. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Ramini met een snelle inworp. Murillo is nu in balbezit. Murillo met een sublieme pass. Suski rent richting de bal. Suski schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Buryta verovert de bal door een tackle van achteren. Buryta passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Leduchowski de bal onder controle te krijgen. Żerkowski rent richting de bal. Żerkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Żerkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żerkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - Silesia TG 1:0

9e minuut.
Rino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rino passt de bal zonder na te denken. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski schiet op doel. Miodziek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - Silesia TG 2:0

12e minuut.
Unger rent richting de bal. Unger passt de bal met de wreef. Żerkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żerkowski draait met de bal, schiet en ... Miodziek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Unger kopt de bal weg. Rino kan de bal niet met de borst controleren. Żerkowski rent richting de bal. Suski rent richting de bal. Suski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Doeltrap. Miodziek met een harde bal richting middenveld. Leduchowski kopt de bal weg. Þorsteinnsson geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Rachwalik rent richting de bal. Murillo verovert de bal door een tackle van achteren. Murillo geeft een lange en hoge pass. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Unfried onderschept slim de pass. Unfried geeft een hoge lob. Żerkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żerkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - Silesia TG 3:0

24e minuut.
Unger kopt de bal weg. Unfried rent richting de bal. Unfried speelt de bal door. Żerkowski rent richting de bal. Żerkowski schiet op doel. Miodziek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Buryta de bal. Wultański is nu in balbezit. Buryta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buryta krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Unfried rent richting de bal. Unfried probeert naar een medespeler te passen. Żerkowski is nu in balbezit. Żerkowski draait met de bal, schiet en ... Miodziek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - Silesia TG 4:0

32e minuut.
Kazura geeft de bal voor. Unger kopt de bal weg. Żerkowski controleert de bal met de borst. Żerkowski schiet op doel. Miodziek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - Silesia TG 5:0

33e minuut.
Suski onderschept slim de pass. Leduchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Suski zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Suski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caletka met een snelle inworp. Żerkowski is nu in balbezit. Żerkowski haalt uit met een fantastische trap. Miodziek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - Silesia TG 6:0

37e minuut.
Unfried rent richting de bal. Unfried passt de bal zonder na te denken. Żerkowski is nu in balbezit. Żerkowski schiet op doel. Miodziek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - Silesia TG 7:0

39e minuut.
Żerkowski onderschept slim de pass. Leduchowski begaat een overtreding. Żerkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Murillo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Żerkowski is nu in balbezit. Żerkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Savidis kopt de bal weg. Unger met een sublieme pass. Boruc bereikt de bal nog maar net als eerste. Żerkowski onderschept slim de pass. Żerkowski schiet op doel. Miodziek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Murillo rent richting de bal. Murillo passt de bal in één keer door. Ramini rent richting de bal. Ramini geeft een lange en hoge pass. Żerkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - Silesia TG 8:0

45e minuut.
Rodenberg komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronx F.C. 32%, Silesia TG 68%.
Bronx F.C. - Silesia TG 8:0

49e minuut.
Ramini geeft een lange en hoge pass. Giermkowski kopt de bal weg. Unger bereikt de bal nog maar net als eerste. Unger geeft een lange en hoge pass. Żerkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - Silesia TG 9:0

53e minuut.
Żerkowski rent richting de bal. Giermkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Żerkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Żerkowski neemt zijn aanloop. Miodziek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - Silesia TG 10:0

57e minuut.
Murillo passt de bal in één keer door. Unger rent richting de bal. Unger met een sublieme pass. Żerkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żerkowski draait met de bal, schiet en ... Miodziek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Żerkowski rent richting de bal. Żerkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Unfried onderschept slim de pass. Unfried geeft de bal voor. Giermkowski kopt de bal weg. Ramini kan de bal niet met de borst controleren. Ramini geeft een lange en hoge pass. Miodziek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Miodziek trapt de bal weg. Murillo rent richting de bal. Rachwalik begaat een overtreding. Rachwalik krijgt een gele kaart. Murillo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

69e minuut.
Unfried geeft de bal voor. Żerkowski kopt de bal weg. Unger rent richting de bal. Unger geeft een hoge lob. Żerkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - Silesia TG 11:0

73e minuut.
Giermkowski is nu in balbezit. Giermkowski geeft de bal voor. Unfried rent richting de bal. Unger bereikt de bal nog maar net als eerste. Unger speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Rino onderschept slim de pass. Rino geeft de bal voor. Unger kopt de bal weg. Żerkowski rent richting de bal. Żerkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Miodziek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Miodziek speelt de bal door. Unfried kopt de bal weg. Klungelig pakt Żerkowski de bal. Żerkowski schiet op doel. Miodziek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - Silesia TG 12:0

82e minuut.
Caletka geeft een hoge lob. Ramini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramini passt de bal zonder na te denken. Żerkowski rent richting de bal. Żerkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - Silesia TG 13:0

85e minuut.
Murillo passt de bal zonder na te denken. Unfried geeft een lange en hoge pass. Żerkowski kopt de bal weg. Unger is nu in balbezit. Unger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Unfried bereikt de bal nog maar net als eerste. Unfried geeft de bal voor. Żerkowski rent richting de bal. Żerkowski haalt uit met een fantastische trap. Miodziek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx F.C. - Silesia TG 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronx F.C. 26%, Silesia TG 74%.
Bronx F.C. - Silesia TG 14:0