Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Voyager FC MODUS
5-4-1 juniorzy Tactiek 451,2
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 34.3
zeer goed Schieten redelijk
uitstekend Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rondana met een snelle inworp. Kounenakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounenakis geeft een hoge lob. Vlerick maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Rondana passt de bal zonder na te denken. Kounenakis rent richting de bal. Antonescu begaat een overtreding. Antonescu krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Ciupik met een sublieme pass. Navarrete is nu in balbezit. Żurkiewicz maakt een afschuwelijke overtreding. Żurkiewicz krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Luyten rent richting de bal. Luyten passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vlerick de bal. Vlerick schiet op doel. Grzymkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voyager - FC MODUS 1:0

17e minuut.
Żurkiewicz onderschept slim de pass. Inworp. Andrade Almeida met een snelle inworp. Daar is Navarrete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarrete geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kounenakis geeft een lange en hoge pass. Santalab kopt de bal weg. Senegal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Navarrete de bal. Navarrete haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Vlerick heeft problemen om de bal te vangen. Santalab is nu in balbezit. Dłubis onderschept slim de pass. Dłubis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Voyager - FC MODUS 2:0

26e minuut.
Inworp. Parobczy komt het veld opgelopen. Rondana met de inworp. Kounenakis rent richting de bal. Kounenakis probeert naar een medespeler te passen. Vlerick is nu in balbezit. Vlerick schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Navarrete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieczerek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Navarrete. Navarrete krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Kounenakis passt de bal in één keer door. Rondana rent richting de bal. Rondana speelt de bal door. Vlerick bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlerick schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voyager 30%, FC MODUS 70%.
Voyager - FC MODUS 2:0

46e minuut.
Luyten probeert naar een medespeler te passen. Kounenakis heeft problemen om de bal te vangen. Kounenakis speelt de bal door. Vlerick bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlerick schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jarosiński komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Verić bereikt de bal nog maar net als eerste. Verić geeft de bal voor. Klungelig pakt Kounenakis de bal. Kounenakis geeft een hoge lob. Vlerick springt en kopt de bal. Grzymkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Rondana speelt de bal door. Luyten is nu in balbezit. Vlerick is nu in balbezit. Vlerick haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Santalab de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Navarrete zal de hoekschop nemen. Vlerick maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voyager - FC MODUS 3:0

60e minuut.
Andrade Almeida met de inworp. Navarrete speelt de bal door. Andrade Almeida is nu in balbezit. Andrade Almeida geeft een hoge lob. Vlerick maakt een snoekduik en kopt de bal. Grzymkowski bokst de bal weg.

62e minuut.
Loch geeft een hoge lob. Inworp. Navarrete met de inworp. Dłubis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dłubis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Verić kopt de bal weg. Dłubis met een sublieme pass. Daar is Kounenakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kounenakis geeft de bal voor. Vlerick maakt een snoekduik en kopt de bal. Grzymkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Inworp. Parkitny komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete geeft een hoge lob. Klungelig pakt Santalab de bal. Vlerick rent richting de bal. Vlerick schiet op doel. Grzymkowski bokst de bal weg.

86e minuut.
Parkitny is nu in balbezit. Parkitny passt de bal in één keer door. Dłubis speelt de bal door. Vlerick is nu in balbezit. Vlerick haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voyager 20%, FC MODUS 80%.
Voyager - FC MODUS 3:0