Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Voyager Silesia TG
5-4-1 juniorzy Tactiek newest
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
19 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
47.4 gemiddelde waardering 30.6
uitstekend Schieten matig
zeer goed Passen zwak
solide Verdedigen matig


6e minuut.
Þorsteinnsson geeft een hoge lob. Andrade Almeida rent richting de bal. Andrade Almeida geeft de bal voor. Scott is nu in balbezit. Scott draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kounenakis passt de bal met de wreef. Þorsteinnsson probeert naar een medespeler te passen. Rino rent richting de bal. Scott onderschept slim de pass. Scott haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Rino rent richting de bal. Rino geeft een lange en hoge pass. Senegal speelt de bal door. Daar is Scott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scott haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Doeltrap. Jarosiński komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Scott passt de bal in één keer door. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete speelt de bal door. Daar is Scott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scott haalt uit met een fantastische trap. Miodziek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kounenakis zal de hoekschop nemen. Scott krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Jarosiński geeft een lange en hoge pass. Daar is Kounenakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kounenakis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Scott de bal. Scott draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voyager 16%, Silesia TG 84%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Voyager - Silesia TG 0:0

53e minuut.
Caletka geeft de bal voor. Þorsteinnsson geeft een lange en hoge pass. Luyten kopt de bal weg. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Inworp. Caletka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Giermkowski onderschept slim de pass. Giermkowski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rivaldo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Scott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boruc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boruc krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Giermkowski met de inworp. Luyten bereikt de bal nog maar net als eerste. Luyten passt de bal in één keer door. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott draait met de bal, schiet en ... Miodziek bokst de bal weg. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Miodziek niet meer kan verder spelen. Mvila komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Navarrete passt de bal zonder na te denken. Luyten is nu in balbezit. Luyten passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Scott de bal. Scott schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kounenakis geeft een lange en hoge pass. Navarrete geeft de bal voor. Daar is Leduchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Inworp. Janeczko komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Giermkowski geeft de bal voor. Navarrete rent richting de bal. Navarrete passt de bal zonder na te denken. Scott heeft problemen om de bal te vangen. Scott draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bould passt de bal zonder na te denken. Scott heeft problemen om de bal te vangen. Scott schiet op doel. Rino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mvila probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Voyager - Silesia TG 1:0

78e minuut.
Mvila probeert naar een medespeler te passen. Rondana kopt de bal weg. Kazura controleert de bal met de borst. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Doeltrap. Stafiera komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Rondana probeert naar een medespeler te passen. Kounenakis is nu in balbezit. Kounenakis probeert naar een medespeler te passen. Stafiera rent richting de bal. Stafiera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voyager 20%, Silesia TG 80%.
Voyager - Silesia TG 1:0