Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silesia TG Voyager
newest Tactiek 4-3-3 moja
31% Balbezit 69%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 46.3
average Schieten very good
poor Passen excellent
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Andrade Almeida verovert de bal door een tackle van achteren. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete speelt de bal door. Vlerick rent richting de bal. Vlerick schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Klungelig pakt Navarrete de bal. Navarrete probeert naar een medespeler te passen. Vlerick rent richting de bal. Vlerick draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Majkowski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Klungelig pakt Þorsteinnsson de bal. Dłubis rent richting de bal. Dłubis passt de bal in één keer door. Vlerick bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlerick haalt uit met een fantastische trap. Mvila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Dłubis met een sublieme pass. Kounenakis rent richting de bal. Kounenakis probeert naar een medespeler te passen. Vlerick heeft problemen om de bal te vangen. Vlerick haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rondana passt de bal met de wreef. Kounenakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kounenakis passt de bal in één keer door. Vlerick is nu in balbezit. Vlerick schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Navarrete probeert naar een medespeler te passen. Andrade Almeida geeft de bal voor. Vlerick krijgt zijn hoofd ertegen. Majkowski heeft problemen om de bal te vangen. Mvila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - Voyager 0:1

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jarosiński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silesia TG 89%, Voyager 11%.
Silesia TG - Voyager 0:1

46e minuut.
Andrade Almeida rent richting de bal. Andrade Almeida passt de bal met de wreef. Navarrete is nu in balbezit. Navarrete geeft de bal voor. Vlerick springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Senegal met een sublieme pass. Andrade Almeida is nu in balbezit. Andrade Almeida geeft een hoge lob. Vlerick bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlerick haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Dłubis is nu in balbezit. Dłubis met een sublieme pass. Kounenakis rent richting de bal. Kounenakis geeft een hoge lob. Vlerick maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Janeczko komt het veld opgelopen. Mvila met een harde bal richting middenveld. Dłubis kopt de bal weg. Kazura heeft problemen om de bal te vangen. Vlerick is nu in balbezit. Vlerick schiet op doel. Mvila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Inworp. Parobczy komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Parobczy schiet op doel. Majkowski probeert de bal aan de voet te houden. Kounenakis geeft een hoge lob. Navarrete maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Majkowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dłubis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Andrade Almeida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrade Almeida geeft de bal voor. Mvila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Navarrete rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - Voyager 0:2

84e minuut.
Janeczko probeert naar een medespeler te passen. Kounenakis is nu in balbezit. Kounenakis passt de bal met de wreef. Navarrete rent richting de bal. Navarrete schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silesia TG - Voyager 0:3

86e minuut.
Rondana probeert naar een medespeler te passen. Luyten is nu in balbezit. Rondana probeert naar een medespeler te passen. Parobczy is nu in balbezit. Parobczy schiet op doel. Mvila bokst de bal weg.

90e minuut.
Andrade Almeida is nu in balbezit. Andrade Almeida speelt de bal door. Dłubis rent richting de bal. Dłubis geeft een lange en hoge pass. Navarrete krijgt zijn hoofd ertegen. Mvila bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silesia TG 87%, Voyager 13%.
Silesia TG - Voyager 0:3