Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MODUS Bronx F.C.
451,2 Tactiek kijesamobije
36% Balbezit 64%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31.4 gemiddelde waardering 51.3
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen redelijk


7e minuut.
Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Unfried begaat een overtreding. Vágner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wieczerek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Rzewuski probeert naar een medespeler te passen. Suski kopt de bal weg. Ramini rent richting de bal. Ramini schiet op doel. Grzymkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Verić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramini verovert de bal door een tackle van achteren. Ramini geeft een hoge lob. Suski rent richting de bal. Suski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - Bronx F.C. 0:1

28e minuut.
Inworp. Wieczerek met de inworp. Dedehayır rent richting de bal. Dedehayır geeft een lange en hoge pass. Vágner springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC MODUS - Bronx F.C. 1:1

28e minuut.
Suski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Żerkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żerkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Olszewski de bal. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - Bronx F.C. 1:2

34e minuut.
Murillo onderschept slim de pass. Murillo probeert naar een medespeler te passen. Ramini heeft problemen om de bal te vangen. Ramini geeft een hoge lob. Suski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - Bronx F.C. 1:3

39e minuut.
Buryta geeft een hoge lob. Olszewski kan de bal niet met de borst controleren. Żerkowski is nu in balbezit. Suski rent richting de bal. Suski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Suski rent richting de bal. Suski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - Bronx F.C. 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MODUS 61%, Bronx F.C. 39%.
FC MODUS - Bronx F.C. 1:4

46e minuut.
Rodenberg komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ramini geeft een hoge lob. Unger kopt de bal weg. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - Bronx F.C. 1:5

57e minuut.
Ramini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramini geeft een lange en hoge pass. Wieczerek onderschept slim de pass. Żerkowski controleert de bal met de borst. Żerkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Unfried passt de bal zonder na te denken. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramini rent richting de bal. Ramini geeft de bal voor. Żerkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Unfried is nu in balbezit. Unfried passt de bal zonder na te denken. Ramini is nu in balbezit. Ramini geeft de bal voor. Suski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Grzymkowski trapt de bal weg. Murillo kopt de bal weg. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - Bronx F.C. 1:6

70e minuut.
Ramini met een sublieme pass. Unger bereikt de bal nog maar net als eerste. Unger geeft de bal voor. Suski rent richting de bal. Suski haalt uit met een fantastische trap. Grzymkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Unfried passt de bal met de wreef. Daar is Unger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unger geeft de bal voor. Żerkowski is nu in balbezit. Żerkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - Bronx F.C. 1:7

76e minuut.
Wieczerek passt de bal in één keer door. Murillo rent richting de bal. Murillo passt de bal met de wreef. Ramini rent richting de bal. Ramini geeft een lange en hoge pass. Grzymkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Antonescu geeft de bal voor. Vágner rent richting de bal. Murillo maakt een afschuwelijke overtreding. Murillo krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Santalab kopt de bal weg. Murillo met een sublieme pass. Suski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suski schiet op doel. Grzymkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MODUS - Bronx F.C. 1:8

83e minuut.
Ramini speelt de bal door. Suski is nu in balbezit. Olszewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Olszewski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MODUS 64%, Bronx F.C. 36%.
FC MODUS - Bronx F.C. 1:8