Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arizonaa FC LokomotivTSV
bor Tactiek 433
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44 gemiddelde waardering 62.5
good Schieten formidable
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen good


6e minuut.
Paleszewiecki met een sublieme pass. San Nazario is nu in balbezit. San Nazario met een sublieme pass. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente schiet op doel. Boczko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizonaa - FC LokomotivTSV 0:1

17e minuut.
San Nazario rent richting de bal. San Nazario passt de bal in één keer door. Driessche rent richting de bal. Bitang onderschept slim de pass. Bitang schiet op doel. Boczko bokst de bal weg.

18e minuut.
Bitang met de inworp. Czereszewski is nu in balbezit. Bitang geeft de bal voor. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizonaa - FC LokomotivTSV 0:2

20e minuut.
Driessche bereikt de bal nog maar net als eerste. Driessche geeft een hoge lob. Luchs heeft problemen om de bal te vangen. Paleszewiecki geeft een lange en hoge pass. Intraprendente springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizonaa - FC LokomotivTSV 0:3

24e minuut.
Bitang rent richting de bal. Bitang passt de bal zonder na te denken. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Correddu de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Czereszewski speelt de bal door. Daar is Bitang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bitang probeert naar een medespeler te passen. Intraprendente heeft problemen om de bal te vangen. Intraprendente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bitang geeft een lange en hoge pass. Intraprendente heeft problemen om de bal te vangen. Correddu verovert de bal door een tackle van achteren. Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Czereszewski rent richting de bal. Czereszewski passt de bal in één keer door. Bitang met een sublieme pass. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mitrevičius komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arizonaa 72%, FC LokomotivTSV 28%.
Arizonaa - FC LokomotivTSV 0:3

46e minuut.
Intraprendente probeert naar een medespeler te passen. Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Surridge maakt een afschuwelijke overtreding. Surridge krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Ahjupera geeft de bal voor. Inworp. San Nazario zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valera geeft een hoge lob. Intraprendente krijgt zijn hoofd ertegen. Boczko bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. San Nazario geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereszewski is nu in balbezit. Czereszewski passt de bal met de wreef. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Bitang rent richting de bal. Bitang geeft een lange en hoge pass. Correddu probeert de bal met de borst te controleren. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Inworp. San Nazario zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valera speelt de bal door. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Paleszewiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Paleszewiecki passt de bal in één keer door. San Nazario probeert naar een medespeler te passen. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
San Nazario bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahjupera met een sublieme pass. San Nazario geeft een hoge lob. Intraprendente springt en kopt de bal. Boczko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Boczko niet meer kan verder spelen. Wintzer komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Bitang is nu in balbezit. Bitang geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rencāns de bal. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Valera controleert de bal met de borst. Mundt rent richting de bal. Valera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valera krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Alui-Gheorghe onderschept slim de pass. Alui-Gheorghe geeft een lange en hoge pass. Driessche controleert de bal met de borst. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
San Nazario probeert naar een medespeler te passen. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente verovert de bal door een tackle van achteren. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. Wintzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bitang met een snelle inworp. Daar is Czereszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czereszewski geeft een hoge lob. Intraprendente krijgt zijn hoofd ertegen. Wintzer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arizonaa 72%, FC LokomotivTSV 28%.
Arizonaa - FC LokomotivTSV 0:3