Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC LokomotivTSV Arizonaa
433 Tactiek bor
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
61.5 gemiddelde waardering 46.8
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen redelijk
goed Verdedigen solide


7e minuut.
Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang passt de bal zonder na te denken. San Nazario is nu in balbezit. San Nazario haalt uit met een fantastische trap. Dunne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Arizonaa 1:0

8e minuut.
Cucovaz met een sublieme pass. Kawka met een sublieme pass. Driessche is nu in balbezit. Bredar onderschept slim de pass. Bredar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bredar is nu in balbezit. Bredar draait met de bal, schiet en ... Dunne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Arizonaa 2:0

9e minuut.
Kawka is nu in balbezit. Kawka met een sublieme pass. Daar is Rencāns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bredar onderschept slim de pass. Bredar draait met de bal, schiet en ... Dunne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Valera rent richting de bal. Valera met een sublieme pass. San Nazario speelt de bal door. Bredar is nu in balbezit. Bredar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Arizonaa 3:0

16e minuut.
Cucovaz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Suchecki neemt vlug de vrije trap. Bredar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Arizonaa 4:0

19e minuut.
Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang probeert naar een medespeler te passen. Bredar is nu in balbezit. Bredar haalt uit met een fantastische trap. Dunne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Arizonaa 5:0

24e minuut.
Suchecki met een sublieme pass. Bitang heeft problemen om de bal te vangen. Bitang geeft een hoge lob. Bredar is nu in balbezit. Bredar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Suchecki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. San Nazario heeft problemen om de bal te vangen. San Nazario geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bredar de bal. Bredar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Manu is nu in balbezit. San Nazario onderschept slim de pass. San Nazario met een sublieme pass. Bredar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LokomotivTSV 28%, Arizonaa 72%.
FC LokomotivTSV - Arizonaa 5:0

47e minuut.
Suchecki kopt de bal weg. San Nazario rent richting de bal. San Nazario passt de bal in één keer door. Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Bitang is nu in balbezit. Bitang probeert naar een medespeler te passen. Bredar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredar draait met de bal, schiet en ... Dunne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Arizonaa 6:0

52e minuut.
Bitang probeert naar een medespeler te passen. San Nazario is nu in balbezit. San Nazario passt de bal in één keer door. Bredar rent richting de bal. Bredar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
San Nazario met een sublieme pass. Valera rent richting de bal. San Nazario rent richting de bal. San Nazario geeft een hoge lob. Bredar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Skoropad kopt de bal weg. Daar is Valera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valera passt de bal zonder na te denken. Bredar is nu in balbezit. Bredar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Czereszewski speelt de bal door. San Nazario rent richting de bal. San Nazario geeft een hoge lob. Bredar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredar draait met de bal, schiet en ... Dunne bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LokomotivTSV 31%, Arizonaa 69%.
FC LokomotivTSV - Arizonaa 6:0