Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tsubasa new team KS Żory 1991
343 Tactiek Zajebista 5-2-3
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 28.8
solid Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen good


7e minuut.
Buncol bereikt de bal nog maar net als eerste. Buncol met een sublieme pass. Aabjørn rent richting de bal. Aabjørn draait met de bal, schiet en ... Pasikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - KS Żory 1991 1:0

10e minuut.
Soroka probeert naar een medespeler te passen. Kline speelt de bal door. State is nu in balbezit. State draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tsubasa new team - KS Żory 1991 1:1

13e minuut.
Daar is Soroka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vermeulen speelt de bal door. Iordache bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordache schiet op doel. Pasikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - KS Żory 1991 2:1

16e minuut.
Inworp. Talar met een snelle inworp. Herzog bereikt de bal nog maar net als eerste. Aabjørn onderschept slim de pass. Aabjørn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Aabjørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kereki begaat een overtreding. Aabjørn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Singleton met een snel genomen vrije trap. Shabrov controleert de bal met de borst. Iordache is nu in balbezit. Iordache haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Aabjørn is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaddatz. Aabjørn raakt geblesseerd tijdens het duel. Buncol zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Iordache springt en kopt de bal. Pasikowski bokst de bal weg.

44e minuut.
Iordache is nu in balbezit. Iordache passt de bal met de wreef. Višpulskis is nu in balbezit. Aabjørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Aabjørn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tsubasa new team 53%, KS Żory 1991 47%.
tsubasa new team - KS Żory 1991 2:1

52e minuut.
Talar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kereki de bal. Iordache onderschept slim de pass. Iordache draait met de bal, schiet en ... Pasikowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - KS Żory 1991 3:1

54e minuut.
Soroka met een sublieme pass. Herzog rent richting de bal. Herzog geeft de bal voor. Iordache heeft problemen om de bal te vangen. Iordache schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Vermeulen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tormene komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Tormene passt de bal met de wreef. Iordache bereikt de bal nog maar net als eerste. Kereki verovert de bal door een tackle van achteren. Kereki geeft een lange en hoge pass. Buncol geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Aabjørn rent richting de bal. Aabjørn geeft de bal voor. Herzog heeft problemen om de bal te vangen. Iordache rent richting de bal. Iordache haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buncol met een snelle inworp. Kereki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aabjørn verovert de bal door een tackle van achteren. Aabjørn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Tormene bereikt de bal nog maar net als eerste. Tormene passt de bal met de wreef. Višpulskis is nu in balbezit. Aabjørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Aabjørn schiet op doel. Pasikowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tsubasa new team 46%, KS Żory 1991 54%.
tsubasa new team - KS Żory 1991 3:1