Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ampa FC Deportivo Crocodiles
arrrr2 Tactiek 541xxx
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
37.5 gemiddelde waardering 33.8
adequate Schieten adequate
weak Passen weak
adequate Verdedigen average


18e minuut.
Nicolaie probeert naar een medespeler te passen. Coelho rent richting de bal. Braeckman begaat een overtreding. Braeckman krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Nicolaie rent richting de bal. Matei is nu in balbezit. Matei passt de bal in één keer door. Coelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ampa - FC Deportivo Crocodiles 0:1

42e minuut.
Matei bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Coelho de bal. Matei rent richting de bal. Matei schiet op doel. Na een snelle pass probeert Coelho de bal onder controle te krijgen. Szekely bokst de bal weg.

45e minuut.
Wierzchowski rent richting de bal. Wierzchowski passt de bal in één keer door. Coelho is nu in balbezit. Coelho schiet op doel. Szekely werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ampa - FC Deportivo Crocodiles 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ampa 65%, FC Deportivo Crocodiles 35%.
Fc Ampa - FC Deportivo Crocodiles 0:2

49e minuut.
Nicolaie met een sublieme pass. Daar is Jaśkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaśkiewicz speelt de bal door. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki geeft een hoge lob. Bercea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Phillip is nu in balbezit. Phillip haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ampa - FC Deportivo Crocodiles 1:2

65e minuut.
Phillip bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhl geeft een hoge lob. Coelho is nu in balbezit. Coelho haalt uit met een fantastische trap. Szekely kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

81e minuut.
Matei rent richting de bal. Matei probeert naar een medespeler te passen. Coelho rent richting de bal. Coelho schiet op doel. Szekely maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ampa - FC Deportivo Crocodiles 1:3

83e minuut.
Orleančić geeft een hoge lob. Inworp. Mazowiecki met een snelle inworp. Janosik rent richting de bal. Janosik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Wierzchowski onderschept slim de pass. Matei rent richting de bal. Matei passt de bal met de wreef. Coelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ampa - FC Deportivo Crocodiles 1:4

86e minuut.
Janosik probeert naar een medespeler te passen. Phillip heeft problemen om de bal te vangen. Matei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matei krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Gatzemeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatzemeier geeft de bal voor. Büttner heeft problemen om de bal te vangen. Büttner geeft een hoge lob. Bercea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ampa 59%, FC Deportivo Crocodiles 41%.
Fc Ampa - FC Deportivo Crocodiles 1:4