Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Baryczanka FC LokomotivTSV
Tomass0-1vVlig Tactiek 433
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 62.5
good Schieten outstanding
adequate Passen very good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Dahlgran geeft de bal voor. Pilikowski probeert de bal aan de voet te houden. Bitang speelt de bal door. Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
San Nazario rent richting de bal. San Nazario speelt de bal door. Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereszewski probeert naar een medespeler te passen. Intraprendente rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bitang zal de hoekschop nemen. Intraprendente krijgt zijn hoofd ertegen. Sarnowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Baryczanka - FC LokomotivTSV 0:1

7e minuut.
Wakulczyk speelt de bal door. Czereszewski is nu in balbezit. Czereszewski speelt de bal door. Intraprendente heeft problemen om de bal te vangen. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Sarnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Valera haalt uit met een fantastische trap. Ciepły probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bitang zal de hoekschop nemen. Intraprendente maakt een snoekduik en kopt de bal. Sarnowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Bitang met een sublieme pass. Gonska probeert de bal aan de voet te houden. Czereszewski probeert naar een medespeler te passen. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Valera is nu in balbezit. Valera met een sublieme pass. San Nazario bereikt de bal nog maar net als eerste. San Nazario geeft een lange en hoge pass. Intraprendente springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Intraprendente kopt de bal weg. Bitang is nu in balbezit. Bitang geeft een lange en hoge pass. Intraprendente krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Valera passt de bal met de wreef. Czereszewski met een sublieme pass. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Sarnowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Baryczanka - FC LokomotivTSV 0:2

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sarnowski trapt de bal weg. Czereszewski kopt de bal weg. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Baryczanka 68%, FC LokomotivTSV 32%.
WKS Baryczanka - FC LokomotivTSV 0:2

53e minuut.
Bitang is nu in balbezit. Bitang speelt de bal door. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Baryczanka - FC LokomotivTSV 0:3

54e minuut.
Gonska controleert de bal met de borst. Bitang geeft de bal voor. Daar is Pełczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente schiet op doel. Sarnowski bokst de bal weg.

57e minuut.
Rożek geeft de bal voor. Paleszewiecki kopt de bal weg. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. Sarnowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Baryczanka - FC LokomotivTSV 0:4

60e minuut.
Daar is Skoropad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skoropad geeft een hoge lob. Koźluk kopt de bal weg. Intraprendente controleert de bal met de borst. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Sarnowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
San Nazario kopt de bal weg. Intraprendente probeert de bal aan de voet te houden. Ciepły is nu in balbezit. Intraprendente onderschept slim de pass. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Koźluk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ołtarzewski komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Czereszewski rent richting de bal. Czereszewski passt de bal zonder na te denken. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Sarnowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Baryczanka - FC LokomotivTSV 0:5

86e minuut.
Paleszewiecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szmak bereikt de bal nog maar net als eerste. San Nazario tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. San Nazario krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Paleszewiecki is nu in balbezit. Valera speelt de bal door. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Baryczanka - FC LokomotivTSV 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Baryczanka 60%, FC LokomotivTSV 40%.
WKS Baryczanka - FC LokomotivTSV 0:6