Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC LokomotivTSV WKS Baryczanka
433 Tactiek Tomass0-1vVlig
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
63.8 gemiddelde waardering 44.4
uitmuntend Schieten goed
uitstekend Passen matig
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Dahlgran kopt de bal weg. Valera probeert naar een medespeler te passen. Czereszewski met een sublieme pass. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. Sarnowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, San Nazario zal de hoekschop nemen. Intraprendente krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bihun verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, San Nazario zal de hoekschop nemen. Intraprendente krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - WKS Baryczanka 1:0

5e minuut.
Pełczyński is nu in balbezit. Pełczyński passt de bal in één keer door. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Sarnowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - WKS Baryczanka 2:0

11e minuut.
Czereszewski probeert naar een medespeler te passen. Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang probeert naar een medespeler te passen. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Dahlgran bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgran probeert naar een medespeler te passen. Bihun rent richting de bal. Intraprendente verovert de bal door een tackle van achteren. Intraprendente schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Valera passt de bal met de wreef. San Nazario bereikt de bal nog maar net als eerste. San Nazario geeft de bal voor. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Valera verovert de bal door een tackle van achteren. San Nazario is nu in balbezit. San Nazario geeft een hoge lob. Intraprendente krijgt zijn hoofd ertegen. Sarnowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - WKS Baryczanka 3:0

20e minuut.
Sarnowski probeert naar een medespeler te passen. Suchecki kopt de bal weg. Pełczyński heeft problemen om de bal te vangen. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Paal!

25e minuut.
Bitang speelt de bal door. Czereszewski met een sublieme pass. Bihun rent richting de bal. Intraprendente onderschept slim de pass. Intraprendente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Suchecki passt de bal in één keer door. Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang speelt de bal door. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Valera kopt de bal weg. Pełczyński heeft problemen om de bal te vangen. Didyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente verovert de bal door een tackle van achteren. Intraprendente schiet op doel. Sarnowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt San Nazario de bal. San Nazario geeft een lange en hoge pass. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - WKS Baryczanka 4:0

37e minuut.
Valera is nu in balbezit. Valera passt de bal met de wreef. Czereszewski met een sublieme pass. Bitang rent richting de bal. Bitang schiet op doel. Paal! Sarnowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - WKS Baryczanka 5:0

41e minuut.
Leczkowski speelt de bal door. Pilikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pilikowski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pilikowski kan niet meer verder spelen. Karpowicz komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Bitang rent richting de bal. Bitang passt de bal met de wreef. Czereszewski speelt de bal door. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - WKS Baryczanka 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LokomotivTSV 24%, WKS Baryczanka 76%.
FC LokomotivTSV - WKS Baryczanka 6:0

47e minuut.
Valera passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bitang de bal. Bitang passt de bal in één keer door. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Bitang is nu in balbezit. Bitang passt de bal zonder na te denken. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Sarnowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - WKS Baryczanka 7:0

51e minuut.
Suchecki met een sublieme pass. Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereszewski geeft een hoge lob. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Sarnowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Sarnowski speelt de bal door. Valera kopt de bal weg. Klungelig pakt Pełczyński de bal. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Alanen verovert de bal door een tackle van achteren. Alanen geeft een lange en hoge pass. Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - WKS Baryczanka 8:0

87e minuut.
Bitang met een snelle inworp. Daar is Czereszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czereszewski passt de bal met de wreef. San Nazario rent richting de bal. San Nazario draait met de bal, schiet en ... Sarnowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LokomotivTSV 36%, WKS Baryczanka 64%.
FC LokomotivTSV - WKS Baryczanka 8:0