Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Głębokie Piątkowo FC Arizonaa
def wing Tactiek bor
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
43.2 gemiddelde waardering 44.8
zwak Schieten goed
goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen matig


1e minuut.
Guguła speelt de bal door. Sandhu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucovaz maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Cucovaz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cucovaz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

7e minuut.
McCallum bereikt de bal nog maar net als eerste. Surridge onderschept slim de pass. Surridge passt de bal in één keer door. Kawka is nu in balbezit. Kawka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Sandhu rent richting de bal. Grande begaat een overtreding. Sandhu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Radziński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kazbaris springt en kopt de bal. Dunne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Głębokie Piątkowo FC - Arizonaa 1:0

13e minuut.
Sandhu rent richting de bal. Sandhu geeft de bal voor. Daar is Driessche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazbaris is nu in balbezit. Kazbaris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kawka passt de bal met de wreef. Surridge bereikt de bal nog maar net als eerste. McCallum bereikt de bal nog maar net als eerste. Surridge onderschept slim de pass. Surridge haalt uit met een fantastische trap. Paal! Wańkowicz bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mundt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mundt geeft de bal voor. Kawka is nu in balbezit. Kawka haalt uit met een fantastische trap. Wańkowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Głębokie Piątkowo FC - Arizonaa 1:1

27e minuut.
Correddu geeft de bal voor. Inworp. Hendrickx zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Guguła geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Mundt kopt de bal weg. Mătăsaru heeft problemen om de bal te vangen. Kawka is nu in balbezit. Surridge is nu in balbezit. Surridge haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Głębokie Piątkowo FC 44%, Arizonaa 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Głębokie Piątkowo FC - Arizonaa 1:1

46e minuut.
Ahjupera is nu in balbezit. Ahjupera geeft de bal voor. Inworp. Sandhu met de inworp. Radziński geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kazbaris maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Głębokie Piątkowo FC - Arizonaa 2:1

64e minuut.
Guguła met een sublieme pass. Klungelig pakt Radziński de bal. Radziński passt de bal zonder na te denken. Kazbaris rent richting de bal. Kazbaris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Głębokie Piątkowo FC 53%, Arizonaa 47%.
Głębokie Piątkowo FC - Arizonaa 2:1