Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Żory 1991 FC Deportivo Crocodiles
Zajebista 5-2-3 Tactiek 541xxx
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
27.6 gemiddelde waardering 33.6
matig Schieten matig
slecht Passen zwak
matig Verdedigen matig


14e minuut.
Jagiełło geeft een hoge lob. Skórnicki rent richting de bal. Skórnicki geeft een hoge lob. State is nu in balbezit. State schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Coelho controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Shabrov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jung is nu in balbezit. Jung schiet op doel. Bercea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - FC Deportivo Crocodiles 1:0

30e minuut.
Matei geeft een hoge lob. Shabrov heeft problemen om de bal te vangen. Coelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Nicolaie passt de bal zonder na te denken. Jagiełło is nu in balbezit. Coelho verovert de bal door een tackle van achteren. Matei rent richting de bal. Matei haalt uit met een fantastische trap. Pasikowski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Coelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho haalt uit met een fantastische trap. Pasikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Jarmulski onderschept slim de pass. Jarmulski geeft een hoge lob. Coelho is nu in balbezit. Coelho schiet op doel. Pasikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Żory 1991 - FC Deportivo Crocodiles 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żory 1991 50%, FC Deportivo Crocodiles 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Żory 1991 - FC Deportivo Crocodiles 1:1

51e minuut.
Kopaszewski onderschept slim de pass. Jarmulski rent richting de bal. Jarmulski geeft een hoge lob. State rent richting de bal. State haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kline bereikt de bal nog maar net als eerste. Orleančić onderschept slim de pass. Orleančić geeft een lange en hoge pass. Coelho rent richting de bal. Matei rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - FC Deportivo Crocodiles 1:2

61e minuut.
Herzog geeft een lange en hoge pass. Wierzchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kereki onderschept slim de pass. State rent richting de bal. State draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Daar is Coelho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kereki bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho verovert de bal door een tackle van achteren. Coelho draait met de bal, schiet en ... Pasikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Orleančić verovert de bal door een tackle van achteren. Orleančić geeft een lange en hoge pass. Coelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - FC Deportivo Crocodiles 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żory 1991 56%, FC Deportivo Crocodiles 44%.
KS Żory 1991 - FC Deportivo Crocodiles 1:3