Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arizonaa WKS Baryczanka
bor Tactiek Tomass0-1vVlig
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
12 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 46.7
solide Schieten solide
redelijk Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


9e minuut.
Rożek onderschept slim de pass. Driessche bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wakulczyk krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Correddu is nu in balbezit. Correddu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Szmak de bal onder controle te krijgen. Szmak geeft de bal voor. Szczeciński kopt de bal weg. Dunne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pilikowski is nu in balbezit. Pilikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizonaa - WKS Baryczanka 0:1

25e minuut.
Mundt onderschept slim de pass. Mundt geeft een lange en hoge pass. Kawka rent richting de bal. Kawka draait met de bal, schiet en ... Sarnowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Kawka is nu in balbezit. Bihun legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bihun krijgt een gele kaart. Kawka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kawka neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal. Rożek geeft een hoge lob. Szczeciński is nu in balbezit. Rencāns begaat een overtreding. Rencāns krijgt een gele kaart. Szczeciński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wakulczyk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Correddu passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szmak zal de hoekschop nemen. Gonska is nu in balbezit. Gonska haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ciepły geeft een hoge lob. Daar is Pilikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manu rent richting de bal. Pilikowski onderschept slim de pass. Pilikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Gonska is nu in balbezit. Gonska speelt de bal door. Pilikowski met een sublieme pass. Szczeciński rent richting de bal. Szczeciński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Socas passt de bal zonder na te denken. Ciepły rent richting de bal. Kawka onderschept slim de pass. Kawka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arizonaa - WKS Baryczanka 1:1

39e minuut.
Pełczyński probeert naar een medespeler te passen. Driessche bereikt de bal nog maar net als eerste. Driessche geeft de bal voor. Kawka rent richting de bal. Kawka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mundt rent richting de bal. Mundt draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ciepły de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Socas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gonska met een snelle inworp. Driessche bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilikowski onderschept slim de pass. Pilikowski haalt uit met een fantastische trap. Dunne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arizonaa 62%, WKS Baryczanka 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arizonaa - WKS Baryczanka 1:1

56e minuut.
Mundt onderschept slim de pass. Mundt passt de bal met de wreef. Mitrevičius rent richting de bal. Kawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Driessche rent richting de bal. Wakulczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Wakulczyk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pilikowski de bal. Pilikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Mundt rent richting de bal. Mundt probeert naar een medespeler te passen. Kawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Socas bereikt de bal nog maar net als eerste. Socas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Socas is nu in balbezit. Wakulczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Socas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rencāns zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kawka is nu in balbezit. Kawka schiet op doel. Sarnowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Gonska bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonska geeft de bal voor. Pilikowski rent richting de bal. Pilikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arizonaa - WKS Baryczanka 1:2

82e minuut.
Klungelig pakt Gonska de bal. Gonska geeft een hoge lob. Correddu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szczeciński rent richting de bal. Szczeciński draait met de bal, schiet en ... Dunne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Mundt is nu in balbezit. Met opzet legt Pełczyński zijn tegenspeler op de grond. Mundt raakt geblesseerd tijdens het duel. Driessche met een snel genomen vrije trap. Rożek kopt de bal weg. Socas bereikt de bal nog maar net als eerste. Socas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arizonaa 56%, WKS Baryczanka 44%.
Arizonaa - WKS Baryczanka 1:2