Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Baryczanka Arizonaa
Tomass0-1vVlig Tactiek bor
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.8 gemiddelde waardering 35.2
solid Schieten adequate
average Passen weak
adequate Verdedigen weak


10e minuut.
Koźluk met een snelle inworp. Gonska rent richting de bal. Gonska geeft een lange en hoge pass. Szczeciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczeciński draait met de bal, schiet en ... Terjéki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Smaele probeert de bal met de borst te controleren. Szczeciński is nu in balbezit. Manu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szczeciński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Leczkowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Szczeciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szczeciński raakt geblesseerd tijdens het duel. Leczkowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Terjéki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Baryczanka - Arizonaa 1:0

30e minuut.
Gonska rent richting de bal. Gonska passt de bal in één keer door. Smaele bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pilikowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pełczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełczyński geeft een hoge lob. Gonska speelt de bal door. Pilikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilikowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Szmak geeft de bal voor. Gonska is nu in balbezit. Gonska geeft een lange en hoge pass. Szczeciński is nu in balbezit. Szczeciński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Baryczanka 29%, Arizonaa 71%.
WKS Baryczanka - Arizonaa 1:0

55e minuut.
Ask is nu in balbezit. Ołtarzewski rent richting de bal. Ołtarzewski passt de bal met de wreef. Szmak rent richting de bal. Szmak geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Szmak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmak geeft de bal voor. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilikowski onderschept slim de pass. Pilikowski schiet op doel. Terjéki bokst de bal weg. Szczeciński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Baryczanka - Arizonaa 2:0

81e minuut.
Kim passt de bal met de wreef. Leczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Leczkowski passt de bal zonder na te denken. Pilikowski heeft problemen om de bal te vangen. Pilikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Gonska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leczkowski probeert de bal met de borst te controleren. Leczkowski passt de bal met de wreef. Szczeciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczeciński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pilikowski is nu in balbezit. Pilikowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Baryczanka 29%, Arizonaa 71%.
WKS Baryczanka - Arizonaa 2:0