Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC LokomotivTSV Głębokie Piątkowo FC
433 Tactiek def wing
54% Balbezit 46%
26% Spel op eigen helft 74%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
62.1 gemiddelde waardering 36.9
uitmuntend Schieten zwak
uitstekend Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Paleszewiecki rent richting de bal. Paleszewiecki passt de bal in één keer door. Skoropad rent richting de bal. Skoropad geeft de bal voor. Intraprendente krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Intraprendente is nu in balbezit. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente onderschept slim de pass. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Valera kopt de bal weg. Dobrevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente onderschept slim de pass. Intraprendente schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Głębokie Piątkowo FC 1:0

10e minuut.
Paleszewiecki speelt de bal door. San Nazario rent richting de bal. San Nazario geeft een hoge lob. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Doeltrap. Gołembiewski met een harde bal richting middenveld. Valera kopt de bal weg. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente schiet op doel. Wańkowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Alui-Gheorghe geeft een hoge lob. Gołembiewski probeert de bal met de borst te controleren. Czereszewski probeert naar een medespeler te passen. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. Wańkowicz bokst de bal weg.

21e minuut.
Bitang probeert naar een medespeler te passen. San Nazario rent richting de bal. San Nazario passt de bal met de wreef. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wańkowicz probeert naar een medespeler te passen. Czereszewski kopt de bal weg. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereszewski probeert naar een medespeler te passen. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Głębokie Piątkowo FC 2:0

31e minuut.
Inworp. San Nazario met de inworp. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente schiet op doel. Wańkowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Głębokie Piątkowo FC 3:0

32e minuut.
Hendrickx bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrickx geeft een hoge lob. Makowiecki probeert naar een medespeler te passen. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. Wańkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Czereszewski rent richting de bal. Radziński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czereszewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bitang met een snel genomen vrije trap. Intraprendente krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sieczka speelt de bal door. San Nazario met een sublieme pass. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Wańkowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Głębokie Piątkowo FC 4:0

42e minuut.
Guguła probeert naar een medespeler te passen. Radziński speelt de bal door. Castañeda rent richting de bal. Intraprendente onderschept slim de pass. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Guguła de bal. Intraprendente is nu in balbezit. Dobrevski rent richting de bal. Intraprendente verovert de bal door een tackle van achteren. Intraprendente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Głębokie Piątkowo FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LokomotivTSV 27%, Głębokie Piątkowo FC 73%.
FC LokomotivTSV - Głębokie Piątkowo FC 5:0

55e minuut.
Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dobrevski. Intraprendente is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bitang zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Intraprendente heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Dobrevski ... Strafschop! Intraprendente is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Intraprendente neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Głębokie Piątkowo FC 6:0

63e minuut.
Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera probeert naar een medespeler te passen. Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang geeft de bal voor. Intraprendente springt en kopt de bal. Wańkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Głębokie Piątkowo FC 7:0

68e minuut.
Alui-Gheorghe geeft de bal voor. Bitang kopt de bal weg. Intraprendente is nu in balbezit. Daar is Intraprendente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Czereszewski speelt de bal door. Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang geeft een lange en hoge pass. Daar is Intraprendente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Głębokie Piątkowo FC 8:0

69e minuut.
Valera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mata komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Mata passt de bal zonder na te denken. Czereszewski heeft problemen om de bal te vangen. Czereszewski passt de bal in één keer door. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente schiet op doel. Wańkowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Paleszewiecki passt de bal zonder na te denken. Mata heeft problemen om de bal te vangen. Mata speelt de bal door. Czereszewski is nu in balbezit. Czereszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Wańkowicz met een harde bal richting middenveld. Czereszewski kopt de bal weg. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski geeft een hoge lob. Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereszewski geeft een hoge lob. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Wańkowicz bokst de bal weg. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Głębokie Piątkowo FC 9:0

79e minuut.
Castañeda geeft een hoge lob. Inworp. Bitang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Głębokie Piątkowo FC 10:0

83e minuut.
Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata geeft een hoge lob. San Nazario kopt de bal weg. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Głębokie Piątkowo FC 11:0

84e minuut.
San Nazario bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Mata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mata passt de bal met de wreef. Intraprendente heeft problemen om de bal te vangen. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Bitang geeft een lange en hoge pass. Sieczka is nu in balbezit. Intraprendente onderschept slim de pass. Intraprendente schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sandhu de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - Głębokie Piątkowo FC 12:0

88e minuut.
Mata probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Skoropad de bal. Skoropad geeft een hoge lob. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Dahlgran rent richting de bal. Dahlgran passt de bal in één keer door. Mata geeft een hoge lob. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. Wańkowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LokomotivTSV 26%, Głębokie Piątkowo FC 74%.
FC LokomotivTSV - Głębokie Piątkowo FC 12:0