Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Głębokie Piątkowo FC FC LokomotivTSV
def wing Tactiek 433
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
36.6 gemiddelde waardering 63.8
zwak Schieten wonderbaarlijk
matig Passen formidabel
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Piloti bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchs is nu in balbezit. Luchs geeft een lange en hoge pass. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Wańkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Czereszewski heeft problemen om de bal te vangen. Czereszewski probeert naar een medespeler te passen. Pupilla is nu in balbezit. Intraprendente onderschept slim de pass. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wańkowicz met een sublieme pass. Czereszewski kopt de bal weg. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
San Nazario is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. San Nazario geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Bitang passt de bal met de wreef. Valera rent richting de bal. Valera met een sublieme pass. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Głębokie Piątkowo FC - FC LokomotivTSV 0:1

19e minuut.
Valera kopt de bal weg. Zduniec heeft problemen om de bal te vangen. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Głębokie Piątkowo FC - FC LokomotivTSV 0:2

28e minuut.
Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupilla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Intraprendente is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Intraprendente kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Głębokie Piątkowo FC - FC LokomotivTSV 0:3

33e minuut.
Valera onderschept slim de pass. Valera geeft de bal voor. Bitang kopt de bal weg. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Valera is nu in balbezit. Valera geeft de bal voor. Bitang kopt de bal weg. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Wańkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Dobrevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Doeltrap. Wańkowicz trapt de bal weg van het doel. Bitang kopt de bal weg. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Głębokie Piątkowo FC - FC LokomotivTSV 0:4

43e minuut.
Daar is Czereszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czereszewski geeft de bal voor. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. Wańkowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Głębokie Piątkowo FC - FC LokomotivTSV 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Głębokie Piątkowo FC 78%, FC LokomotivTSV 22%.
Głębokie Piątkowo FC - FC LokomotivTSV 0:5

49e minuut.
Hendrickx passt de bal in één keer door. Valera met een sublieme pass. Klungelig pakt Zduniec de bal. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Głębokie Piątkowo FC - FC LokomotivTSV 0:6

51e minuut.
Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereszewski speelt de bal door. Daar is Bitang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bitang geeft een lange en hoge pass. Intraprendente krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wańkowicz probeert naar een medespeler te passen. Bitang kopt de bal weg. Daar is Krzystek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. Wańkowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pupilla heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Głębokie Piątkowo FC - FC LokomotivTSV 0:7

54e minuut.
Intraprendente rent richting de bal. San Nazario rent richting de bal. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Wańkowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Głębokie Piątkowo FC - FC LokomotivTSV 0:8

61e minuut.
Suchecki rent richting de bal. Suchecki geeft de bal voor. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. Wańkowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Głębokie Piątkowo FC - FC LokomotivTSV 0:9

63e minuut.
Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bitang zal de hoekschop nemen. Intraprendente maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Bitang met de inworp. Czereszewski speelt de bal door. Klungelig pakt Bitang de bal. Bitang geeft een hoge lob. Intraprendente is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bitang neemt de hoekschop. Intraprendente springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Głębokie Piątkowo FC - FC LokomotivTSV 0:10

67e minuut.
Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereszewski passt de bal in één keer door. Valera geeft een hoge lob. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Wańkowicz bokst de bal weg.

73e minuut.
Krzystek met de inworp. Radziński is nu in balbezit. Radziński passt de bal zonder na te denken. Sandhu rent richting de bal. Sandhu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Czereszewski passt de bal met de wreef. Bitang is nu in balbezit. Bitang geeft de bal voor. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Głębokie Piątkowo FC - FC LokomotivTSV 0:11

85e minuut.
Sieczka geeft een hoge lob. Skoropad kopt de bal weg. Pupilla heeft problemen om de bal te vangen. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Czereszewski kopt de bal weg. Valera geeft de bal voor. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Wańkowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Głębokie Piątkowo FC - FC LokomotivTSV 0:12

88e minuut.
Valera passt de bal zonder na te denken. Pupilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente verovert de bal door een tackle van achteren. Intraprendente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Głębokie Piątkowo FC 72%, FC LokomotivTSV 28%.
Głębokie Piątkowo FC - FC LokomotivTSV 0:12