Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Żory 1991 Fc Ampa
Zajebista 5-2-3 Tactiek arrrr2
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
30.3 gemiddelde waardering 37.9
redelijk Schieten goed
slecht Passen zwak
redelijk Verdedigen redelijk


5e minuut.
Braeckman passt de bal zonder na te denken. Kereki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kereki geeft een hoge lob. Jung is nu in balbezit. Jung schiet op doel. Szekely bokst de bal weg.

6e minuut.
Herzog verovert de bal door een tackle van achteren. Herzog geeft een lange en hoge pass. Büttner rent richting de bal. Büttner draait met de bal, schiet en ... Pasikowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Herzog onderschept slim de pass. Herzog geeft een hoge lob. Daar is Jung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. State rent richting de bal. State draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Lorenzo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bożej komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Shabrov verovert de bal door een tackle van achteren. Shabrov passt de bal met de wreef. Janosik rent richting de bal. Janosik draait met de bal, schiet en ... Pasikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - Fc Ampa 0:1

30e minuut.
Shabrov kopt de bal weg. Soroka heeft problemen om de bal te vangen. Soroka met een sublieme pass. Kline bereikt de bal nog maar net als eerste. Kline geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Soroka geeft een lange en hoge pass. State is nu in balbezit. Daar is State, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. State haalt uit met een fantastische trap. Szekely werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Żory 1991 - Fc Ampa 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żory 1991 34%, Fc Ampa 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Żory 1991 - Fc Ampa 1:1

54e minuut.
Jaśkiewicz speelt de bal door. Gatzemeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatzemeier geeft een hoge lob. Janosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Janosik draait met de bal, schiet en ... Pasikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Jagiełło de bal onder controle te krijgen. Soroka rent richting de bal. Phillip verovert de bal door een tackle van achteren. Phillip haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Kline met een sublieme pass. State is nu in balbezit. State probeert naar een medespeler te passen. Jung rent richting de bal. Jung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - Fc Ampa 2:1

61e minuut.
Phillip bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillip passt de bal met de wreef. Gatzemeier bereikt de bal nog maar net als eerste. State onderschept slim de pass. State geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. State is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Soroka met een sublieme pass. Zielaskiewicz is nu in balbezit. Zielaskiewicz passt de bal zonder na te denken. State rent richting de bal. State schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gatzemeier is nu in balbezit. Zielaskiewicz onderschept slim de pass. Zielaskiewicz probeert naar een medespeler te passen. State rent richting de bal. State schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bożej trapt de bal weg. Zielaskiewicz is nu in balbezit. Zielaskiewicz geeft een hoge lob. Kline kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Mazowiecki probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaddatz met de inworp. Zielaskiewicz rent richting de bal. Zielaskiewicz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żory 1991 34%, Fc Ampa 66%.
KS Żory 1991 - Fc Ampa 2:1