Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ampa KS Żory 1991
arrrr2 Tactiek Zajebista 5-2-3
55% Balbezit 45%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
38.5 gemiddelde waardering 29.3
good Schieten adequate
weak Passen poor
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Shabrov is nu in balbezit. Shabrov speelt de bal door. Mazowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mazowiecki neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Inworp. Mazowiecki met de inworp. Kereki is nu in balbezit. Janosik onderschept slim de pass. Janosik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Braeckman neemt vlug de vrije trap. Kruszewski rent richting de bal. Phillip onderschept slim de pass. Phillip haalt uit met een fantastische trap. Pasikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kruszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kruszewski passt de bal zonder na te denken. Jung is nu in balbezit. Jung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ampa - KS Żory 1991 0:1

38e minuut.
Shabrov is nu in balbezit. Shabrov geeft de bal voor. Jung rent richting de bal. State bereikt de bal nog maar net als eerste. State schiet op doel. Szekely kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lorenzo probeert naar een medespeler te passen. Jung rent richting de bal. Jung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ampa - KS Żory 1991 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ampa 51%, KS Żory 1991 49%.
Fc Ampa - KS Żory 1991 0:2

61e minuut.
Büttner met de inworp. Herzog bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Phillip zijn tegenspeler op de grond. Phillip is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

62e minuut.
Herzog is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kruszewski met een snel genomen vrije trap. State rent richting de bal. Costea onderschept slim de pass. State onderschept slim de pass. State draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Jaśkiewicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gatzemeier de bal. Gatzemeier passt de bal in één keer door. Daar is State, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. State schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ampa - KS Żory 1991 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ampa 68%, KS Żory 1991 32%.
Fc Ampa - KS Żory 1991 0:3