Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tsubasa new team FC Deportivo Crocodiles
343 Tactiek 541xxx
57% Balbezit 43%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 33.9
very good Schieten weak
solid Passen weak
average Verdedigen good


5e minuut.
Pécout geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buncol met een snelle inworp. Aabjørn rent richting de bal. Aabjørn draait met de bal, schiet en ... Adamović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Marian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vermeulen kopt de bal weg. Pécout probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iordache rent richting de bal. Iordache schiet op doel. Adamović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Buncol bereikt de bal nog maar net als eerste. Orleančić begaat een overtreding. Buncol raakt geblesseerd tijdens het duel. Buncol zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Iordache springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Talar is nu in balbezit. Talar passt de bal in één keer door. Iordache bereikt de bal nog maar net als eerste. Aabjørn is nu in balbezit. Aabjørn schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Buncol is nu in balbezit. Buncol geeft een hoge lob. Jarmulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Gutiérrez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - FC Deportivo Crocodiles 1:0

32e minuut.
Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. Fuentes verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes geeft een hoge lob. Coelho heeft problemen om de bal te vangen. Coelho schiet op doel. Galelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tsubasa new team 53%, FC Deportivo Crocodiles 47%.
tsubasa new team - FC Deportivo Crocodiles 1:0

49e minuut.
Marian rent richting de bal. Marian geeft de bal voor. Aabjørn rent richting de bal. Aabjørn schiet op doel. Adamović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - FC Deportivo Crocodiles 2:0

57e minuut.
Aabjørn is nu in balbezit. Aabjørn geeft een lange en hoge pass. Orleančić onderschept slim de pass. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. Adamović bokst de bal weg.

58e minuut.
Skórnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Skórnicki geeft een lange en hoge pass. Cycol kopt de bal weg. Buncol bereikt de bal nog maar net als eerste. Buncol geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Daar is Suharyanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suharyanto speelt de bal door. Talar is nu in balbezit. Talar geeft een hoge lob. Aabjørn springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - FC Deportivo Crocodiles 3:0

64e minuut.
Fuentes verovert de bal door een tackle van achteren. Wierzchowski is nu in balbezit. Talar is nu in balbezit. Talar met een sublieme pass. Aabjørn geeft de bal voor. Paal! Adamović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Belcea probeert naar een medespeler te passen. Wierzchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermeulen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vermeulen krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Talar passt de bal in één keer door. Suharyanto is nu in balbezit. Suharyanto geeft een hoge lob. Iordache is nu in balbezit. Iordache haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pécout probeert naar een medespeler te passen. Aabjørn rent richting de bal. Aabjørn haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iordache rent richting de bal. Iordache schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea met een sublieme pass. Coelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - FC Deportivo Crocodiles 3:1

88e minuut.
Aabjørn geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez is nu in balbezit. Pécout legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pécout krijgt een gele kaart. Gutiérrez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pécout probeert de bal aan de voet te houden. Iordache legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Adamović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tsubasa new team 46%, FC Deportivo Crocodiles 54%.
tsubasa new team - FC Deportivo Crocodiles 3:1