Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Deportivo Crocodiles tsubasa new team
541xxx Tactiek 343
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
34.6 gemiddelde waardering 44.3
average Schieten solid
weak Passen solid
adequate Verdedigen average


5e minuut.
Orleančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Orleančić passt de bal zonder na te denken. Višpulskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aabjørn is nu in balbezit. Aabjørn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Wierzchowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Matei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolaie probeert naar een medespeler te passen. Coelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Vermeulen is nu in balbezit. Vermeulen passt de bal met de wreef. Aabjørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Aabjørn schiet op doel. Bercea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Deportivo Crocodiles - tsubasa new team 0:1

28e minuut.
Vermeulen is nu in balbezit. Skórnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. Bercea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Deportivo Crocodiles - tsubasa new team 0:2

35e minuut.
Gutiérrez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Volarev komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Jarmulski heeft problemen om de bal te vangen. Višpulskis rent richting de bal. Aabjørn rent richting de bal. Aabjørn schiet op doel. Bercea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Deportivo Crocodiles 60%, tsubasa new team 40%.
FC Deportivo Crocodiles - tsubasa new team 0:2

47e minuut.
Wierzchowski geeft de bal voor. Pécout is nu in balbezit. Aabjørn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aabjørn krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Volarev rent richting de bal. Jarmulski onderschept slim de pass. Jarmulski geeft een lange en hoge pass. Coelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho schiet op doel. Galelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Deportivo Crocodiles - tsubasa new team 1:2

58e minuut.
Talar is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopaszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruhl rent richting de bal. Ruhl geeft een hoge lob. Galelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Buncol is nu in balbezit. Buncol geeft een hoge lob. Orleančić probeert de bal aan de voet te houden. Višpulskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Višpulskis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kopaszewski onderschept slim de pass. Kopaszewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Talar met een snelle inworp. Aabjørn geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Galelli trapt de bal weg. Klungelig pakt Wierzchowski de bal. Singleton rent richting de bal. Singleton passt de bal zonder na te denken. Aabjørn is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Nicolaie is nu in balbezit. Nicolaie passt de bal met de wreef. Aabjørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Aabjørn haalt uit met een fantastische trap. Bercea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Deportivo Crocodiles - tsubasa new team 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Deportivo Crocodiles 48%, tsubasa new team 52%.
FC Deportivo Crocodiles - tsubasa new team 1:3