Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tsubasa new team FC LokomotivTSV
343 Tactiek 433
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
48.6 gemiddelde waardering 62
good Schieten outstanding
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Paleszewiecki kopt de bal weg. Valera rent richting de bal. Valera passt de bal zonder na te denken. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
San Nazario probeert naar een medespeler te passen. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Marian ... Strafschop! Marian krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Cycol geeft een hoge lob. Valera probeert naar een medespeler te passen. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente schiet op doel. Galelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - FC LokomotivTSV 0:1

25e minuut.
Luchs rent richting de bal. Buncol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luchs is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Luchs zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. Galelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - FC LokomotivTSV 0:2

31e minuut.
Czereszewski geeft een hoge lob. Czerwiec speelt de bal door. Intraprendente met een sublieme pass. San Nazario is nu in balbezit. San Nazario schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Galelli probeert naar een medespeler te passen. Paleszewiecki kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iordache. Iordache krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Dahlgran neemt vlug de vrije trap. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. Czerwiec probeert de bal aan de voet te houden. Galelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - FC LokomotivTSV 0:3

42e minuut.
Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereszewski probeert naar een medespeler te passen. Bitang met een sublieme pass. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente schiet op doel. Galelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

44e minuut.
San Nazario rent richting de bal. San Nazario met een sublieme pass. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. Galelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - FC LokomotivTSV 0:4

44e minuut.
Czereszewski passt de bal met de wreef. Czerwiec is nu in balbezit. Intraprendente onderschept slim de pass. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Galelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - FC LokomotivTSV 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tsubasa new team 66%, FC LokomotivTSV 34%.
tsubasa new team - FC LokomotivTSV 0:5

46e minuut.
San Nazario speelt de bal door. Marian is nu in balbezit. Intraprendente schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Intraprendente krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Alui-Gheorghe verovert de bal door een tackle van achteren. Alui-Gheorghe geeft een hoge lob. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente schiet op doel. Galelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - FC LokomotivTSV 0:6

59e minuut.
Czerwiec kopt de bal weg. Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereszewski met een sublieme pass. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Klungelig pakt Czereszewski de bal. Vermeulen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermeulen geeft een hoge lob. Daar is Iordache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iordache haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Luchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchs geeft een hoge lob. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente schiet op doel. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czereszewski geeft een hoge lob. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente schiet op doel. Galelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - FC LokomotivTSV 0:7

86e minuut.
Czereszewski speelt de bal door. Suharyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente verovert de bal door een tackle van achteren. Intraprendente schiet op doel. Galelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - FC LokomotivTSV 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tsubasa new team 59%, FC LokomotivTSV 41%.
tsubasa new team - FC LokomotivTSV 0:8