Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC LokomotivTSV tsubasa new team
433 Tactiek 343
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
42 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.2 gemiddelde waardering 46
incredible Schieten good
excellent Passen good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Czerwiec heeft problemen om de bal te vangen. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bitang neemt de hoekschop. Intraprendente maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Marian geeft een lange en hoge pass. Czereszewski kopt de bal weg. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - tsubasa new team 1:0

5e minuut.
Valera onderschept slim de pass. Valera passt de bal zonder na te denken. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - tsubasa new team 2:0

7e minuut.
Valera is nu in balbezit. Valera passt de bal zonder na te denken. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. Czerwiec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galelli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - tsubasa new team 3:0

8e minuut.
Intraprendente probeert naar een medespeler te passen. Bitang rent richting de bal. Bitang passt de bal zonder na te denken. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente schiet op doel. Galelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - tsubasa new team 4:0

12e minuut.
Czereszewski met een sublieme pass. Bitang is nu in balbezit. Bitang met een sublieme pass. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. Galelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marian met een sublieme pass. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Galelli bokst de bal weg. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - tsubasa new team 5:0

16e minuut.
San Nazario is nu in balbezit. San Nazario heeft problemen om de bal te vangen. San Nazario met een sublieme pass. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente schiet op doel. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiec rent richting de bal. Intraprendente onderschept slim de pass. Intraprendente schiet op doel. Galelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - tsubasa new team 6:0

24e minuut.
Bitang is nu in balbezit. Bitang passt de bal met de wreef. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. Galelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - tsubasa new team 7:0

31e minuut.
Skoropad geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talar met een snelle inworp. Aabjørn is nu in balbezit. Aabjørn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Singleton kopt de bal weg. Aabjørn is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luchs. Luchs krijgt een gele kaart. Aabjørn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vermeulen met een snel genomen vrije trap. Višpulskis maakt een snoekduik en kopt de bal. Makowiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
San Nazario draait met de bal, schiet en ... Galelli probeert naar een medespeler te passen. Valera kopt de bal weg. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente schiet op doel. Galelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Galelli speelt de bal door. Valera speelt de bal door. San Nazario probeert naar een medespeler te passen. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Buncol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aabjørn is nu in balbezit. Luchs verovert de bal door een tackle van achteren. Luchs geeft de bal voor. Intraprendente is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bitang neemt de hoekschop. Intraprendente springt en kopt de bal. Czerwiec controleert de bal met de borst. Czerwiec verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - tsubasa new team 8:0

40e minuut.
Czereszewski geeft de bal voor. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Czerwiec ... Strafschop! Czerwiec krijgt een gele kaart. Intraprendente raakt geblesseerd tijdens het duel. Intraprendente neemt de penalty, wat een uithaal! Galelli bokst de bal weg. Paal! Intraprendente is nu in balbezit. Galelli probeert naar een medespeler te passen. Czereszewski kopt de bal weg. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - tsubasa new team 9:0

42e minuut.
Bitang geeft de bal voor. Intraprendente is nu in balbezit. Czerwiec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Intraprendente is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Intraprendente legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - tsubasa new team 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LokomotivTSV 35%, tsubasa new team 65%.
FC LokomotivTSV - tsubasa new team 10:0

46e minuut.
Marian heeft problemen om de bal te vangen. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Marian rent richting de bal. Intraprendente onderschept slim de pass. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. Galelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - tsubasa new team 11:0

51e minuut.
Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera passt de bal zonder na te denken. San Nazario met een sublieme pass. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Galelli bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, San Nazario zal de hoekschop nemen. Intraprendente maakt een snoekduik en kopt de bal. Galelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - tsubasa new team 12:0

54e minuut.
Bitang probeert naar een medespeler te passen. San Nazario is nu in balbezit. San Nazario passt de bal met de wreef. Intraprendente heeft problemen om de bal te vangen. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - tsubasa new team 13:0

57e minuut.
Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Singleton legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Intraprendente is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Intraprendente legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Galelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - tsubasa new team 14:0

63e minuut.
Suchecki met een sublieme pass. Valera geeft de bal voor. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente schiet op doel. Galelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - tsubasa new team 15:0

65e minuut.
Suchecki onderschept slim de pass. Suchecki geeft een lange en hoge pass. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Galelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - tsubasa new team 16:0

68e minuut.
Skoropad passt de bal met de wreef. Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera met een sublieme pass. Klungelig pakt Intraprendente de bal. Intraprendente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Galelli trapt de bal weg van het doel. Czereszewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cycol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bitang onderschept slim de pass. Bitang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - tsubasa new team 17:0

73e minuut.
Dahlgran bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgran passt de bal in één keer door. Bitang speelt de bal door. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Cycol heeft problemen om de bal te vangen. Cycol passt de bal met de wreef. Czereszewski met een sublieme pass. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang probeert naar een medespeler te passen. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Valera met een sublieme pass. Klungelig pakt Talar de bal. San Nazario speelt de bal door. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Czereszewski met een sublieme pass. San Nazario bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Intraprendente bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Intraprendente onderschept slim de pass. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. Galelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LokomotivTSV - tsubasa new team 18:0

81e minuut.
Czerwiec kopt de bal weg. Czereszewski rent richting de bal. Czereszewski passt de bal in één keer door. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Czereszewski passt de bal met de wreef. Bitang rent richting de bal. Bitang passt de bal zonder na te denken. Intraprendente is nu in balbezit. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Buncol met een sublieme pass. Aabjørn rent richting de bal. Makowiecki met een sublieme pass. Intraprendente rent richting de bal. Intraprendente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LokomotivTSV 33%, tsubasa new team 67%.
FC LokomotivTSV - tsubasa new team 18:0