Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Żory 1991 Arizonaa
Zajebista 5-2-3 Tactiek bor
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
32 gemiddelde waardering 43.6
redelijk Schieten solide
slecht Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


14e minuut.
Jung kopt de bal weg. Driessche probeert de bal aan de voet te houden. State rent richting de bal. Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Jung draait met de bal, schiet en ... Dunne bokst de bal weg.

22e minuut.
Zielaskiewicz kopt de bal weg. State rent richting de bal. Met opzet legt Mundt zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mundt naar de kleedkamers voor een vroege douche.

28e minuut.
Jagiełło is nu in balbezit. Jagiełło geeft een lange en hoge pass. Jung kopt de bal weg. State bereikt de bal nog maar net als eerste. State schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Driessche verovert de bal door een tackle van achteren. Driessche passt de bal in één keer door. Kawka is nu in balbezit. Cucovaz is nu in balbezit. Ahjupera rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Soroka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soroka geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Amin de bal onder controle te krijgen. Kline bereikt de bal nog maar net als eerste. Kline passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. State rent richting de bal. State schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - Arizonaa 1:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitrevičius komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żory 1991 43%, Arizonaa 57%.
KS Żory 1991 - Arizonaa 1:0

46e minuut.
Correddu is nu in balbezit. State verovert de bal door een tackle van achteren. Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Jung schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pedros de bal onder controle te krijgen. Dunne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dunne met een sublieme pass. Socas kopt de bal weg. Cucovaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucovaz draait met de bal, schiet en ... Pasikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Żory 1991 - Arizonaa 1:1

55e minuut.
Kawka probeert de bal aan de voet te houden. Shabrov rent richting de bal. Shabrov geeft een lange en hoge pass. Mitrevičius rent richting de bal. Mitrevičius draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Driessche geeft de bal voor. Kereki is nu in balbezit. Socas onderschept slim de pass. Socas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - Arizonaa 1:2

62e minuut.
Driessche is nu in balbezit. Driessche passt de bal met de wreef. Mitrevičius is nu in balbezit. Mitrevičius schiet op doel. Pasikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - Arizonaa 1:3

65e minuut.
Klungelig pakt Jagiełło de bal. Kawka rent richting de bal. Mitrevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrevičius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Driessche probeert de bal aan de voet te houden. Soroka onderschept slim de pass. Zielaskiewicz met een sublieme pass. Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Jung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Socas is nu in balbezit. Socas speelt de bal door. Cucovaz rent richting de bal. Socas is nu in balbezit. Socas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - Arizonaa 1:4

70e minuut.
Socas verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Shabrov zijn tegenspeler op de grond. Socas raakt geblesseerd tijdens het duel. Driessche zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kereki kopt de bal weg. Driessche geeft een lange en hoge pass. Cucovaz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Inworp. Mitrevičius met de inworp. Kawka is nu in balbezit. Kawka draait met de bal, schiet en ... Jagiełło probeert de bal aan de voet te houden. Pasikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Kereki geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mitrevičius zal de hoekschop nemen. Socas is nu in balbezit. Socas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mitrevičius met een sublieme pass. Kawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrevičius is nu in balbezit. Kawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrevičius bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mitrevičius geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Socas is nu in balbezit. Socas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Socas rent richting de bal. Socas passt de bal met de wreef. Cucovaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucovaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żory 1991 - Arizonaa 1:5

86e minuut.
Socas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kawka rent richting de bal. Kaddatz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kawka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Socas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żory 1991 59%, Arizonaa 41%.
KS Żory 1991 - Arizonaa 1:5