Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arizonaa KS Żory 1991
bor Tactiek Zajebista 5-2-3
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
47 gemiddelde waardering 30.6
solide Schieten matig
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Jung probeert de bal met de borst te controleren. Jung met een sublieme pass. Daar is Manu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. State bereikt de bal nog maar net als eerste. State haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Zielaskiewicz kopt de bal weg. Manu probeert de bal aan de voet te houden. Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Jung draait met de bal, schiet en ... Correddu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dunne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Socas verovert de bal door een tackle van achteren. Socas met een sublieme pass. Ahjupera is nu in balbezit. Cucovaz rent richting de bal. Cucovaz haalt uit met een fantastische trap. Pasikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Herzog geeft een hoge lob. Ahjupera kopt de bal weg. Cucovaz rent richting de bal. Cucovaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizonaa - KS Żory 1991 1:0

34e minuut.
Mitrevičius maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jagiełło is nu in balbezit. Socas onderschept slim de pass. Cucovaz is nu in balbezit. Cucovaz schiet op doel. Pasikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arizonaa 49%, KS Żory 1991 51%.
Arizonaa - KS Żory 1991 1:0

55e minuut.
Rencāns kopt de bal weg. Daar is Kawka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawka probeert naar een medespeler te passen. Socas rent richting de bal. Socas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mundt passt de bal in één keer door. Shabrov rent richting de bal. Kawka verovert de bal door een tackle van achteren. Cucovaz rent richting de bal. Cucovaz schiet op doel. Pasikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Kawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawka passt de bal zonder na te denken. Daar is Cucovaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cucovaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizonaa - KS Żory 1991 2:0

59e minuut.
Kline bereikt de bal nog maar net als eerste. Soroka is nu in balbezit. Cucovaz begaat een overtreding. Cucovaz krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Jagiełło verovert de bal door een tackle van achteren. Kawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagiełło begaat een overtreding. Jagiełło krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Rencāns passt de bal zonder na te denken. Kawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucovaz rent richting de bal. Socas rent richting de bal. Socas schiet op doel. Pasikowski bokst de bal weg.

69e minuut.
Ahjupera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahjupera passt de bal in één keer door. Cucovaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucovaz schiet op doel. Pasikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizonaa - KS Żory 1991 3:0

73e minuut.
Kaddatz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ahjupera met de inworp. Kawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawka geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Rencāns kopt de bal weg. Jagiełło rent richting de bal. Cucovaz onderschept slim de pass. Cucovaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is Shabrov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cucovaz is nu in balbezit. Kawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawka schiet op doel. Pasikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arizonaa 37%, KS Żory 1991 63%.
Arizonaa - KS Żory 1991 3:0