Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arizonaa tsubasa new team
bor Tactiek 343
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 48.5
solide Schieten zeer goed
matig Passen solide
solide Verdedigen goed


10e minuut.
Aabjørn passt de bal in één keer door. Buncol is nu in balbezit. Driessche is nu in balbezit. Buncol verovert de bal door een tackle van achteren. Buncol geeft de bal voor. Dunne bokst de bal weg. Višpulskis is nu in balbezit. Višpulskis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizonaa - tsubasa new team 0:1

13e minuut.
Kawka passt de bal in één keer door. Socas is nu in balbezit. Socas passt de bal in één keer door. Cucovaz is nu in balbezit. Cucovaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rencāns met de inworp. Socas is nu in balbezit. Socas passt de bal in één keer door. Cucovaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucovaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Vermeulen speelt de bal door. Daar is Buncol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buncol probeert naar een medespeler te passen. Aabjørn heeft problemen om de bal te vangen. Aabjørn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ahjupera kopt de bal weg. Kawka rent richting de bal. Kawka probeert naar een medespeler te passen. Cucovaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucovaz schiet op doel. Galelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arizonaa - tsubasa new team 1:1

25e minuut.
Manu controleert de bal met de borst. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez passt de bal in één keer door. Višpulskis is nu in balbezit. Višpulskis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizonaa - tsubasa new team 1:2

37e minuut.
Rencāns passt de bal met de wreef. Kawka rent richting de bal. Kawka met een sublieme pass. Cucovaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucovaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pedros komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arizonaa 48%, tsubasa new team 52%.
Arizonaa - tsubasa new team 1:2

47e minuut.
Talar bereikt de bal nog maar net als eerste. Talar geeft een hoge lob. Buncol geeft een hoge lob. Aabjørn springt en kopt de bal. Dunne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizonaa - tsubasa new team 1:3

49e minuut.
Socas bereikt de bal nog maar net als eerste. Socas passt de bal zonder na te denken. Cucovaz rent richting de bal. Cucovaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizonaa - tsubasa new team 2:3

51e minuut.
Višpulskis krijgt zijn hoofd ertegen. Manu is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Talar neemt de hoekschop. Aabjørn kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Gutiérrez met een sublieme pass. Talar is nu in balbezit. Talar geeft een hoge lob. Aabjørn is nu in balbezit. Aabjørn schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Czerwiec kopt de bal weg. Driessche probeert de bal aan de voet te houden. Rencāns is nu in balbezit. Aabjørn verovert de bal door een tackle van achteren. Aabjørn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Driessche probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kawka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawka passt de bal met de wreef. Cucovaz rent richting de bal. Cucovaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pedros geeft een lange en hoge pass. Kawka kopt de bal weg. Klungelig pakt Suharyanto de bal. Cucovaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucovaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Daar is Socas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawka rent richting de bal. Ahjupera probeert naar een medespeler te passen. Cucovaz is nu in balbezit. Cucovaz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Višpulskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aabjørn is nu in balbezit. Manu onderschept slim de pass. Višpulskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Višpulskis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Rencāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermeulen verovert de bal door een tackle van achteren. Vermeulen probeert naar een medespeler te passen. Aabjørn rent richting de bal. Aabjørn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Socas verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Socas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Socas speelt de bal door. Cucovaz is nu in balbezit. Cucovaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arizonaa - tsubasa new team 3:3

82e minuut.
Marian neemt vlug de vrije trap. Višpulskis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Manu de bal onder controle te krijgen. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Socas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Talar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Socas. Socas krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Višpulskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez rent richting de bal. Aabjørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Aabjørn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizonaa - tsubasa new team 3:4

88e minuut.
Marian geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ahjupera met de inworp. Daar is Kawka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arizonaa 55%, tsubasa new team 45%.
Arizonaa - tsubasa new team 3:4